Po dość niefortunnym spotkaniu z krawężnikiem, uszkodziłam (chyba) część, zaznaczoną na zdjęciu (zdjęcie z internetu)- co to i ile może kosztować naprawa/wymiana? Czy zajęcie się tym jest konieczne na już, czy można z tym jeszcze chwilę jeździć? W kilku miejscach roztrzaskałam/otarłam ten wystający próg.
Jak dla mnie to nie jest to coś nadzwyczaj ważnego. Wygląda to na obudowę/osłonę plastykową. Myślę, że naprawa nie jest konieczna na już, ale tak czy siak warto mieć na uwadze, aby podjechać na podnośnik i dokładnie to sprawdzić. Koszta nie powinny być wysokie. W końcu to tylko plastyk
Mam podobne zdanie,chociaż na podstawie powyższego zdjęcia ciężko stwierdzić za co odpowiada ta plastikowa osłona,daj znać jak będziesz już po wymianie jakie były koszty.
Byłam na przeglądzie, poprosiłam pana, żeby od razu zerknął na to podwozie- stwierdził, że nie uszkodziłam tego jakoś poważnie i nie ma sensu na razie tego wymieniać, bo to tylko osłona.
W takim razie możesz jeździć spokojnie bez obawy że stanie się coś złego,a z czasem wymienisz sobie osłonę na nową,to żaden problem a w razie czego pisz na forum:)
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.