Co wybrac co sie opłaca??

01 Lis 2009, 14:57

planuje zakup drugiego auta i tu zaczyna sie problem.... bo mam kilka nie typowych aut ktore mi sie mniej podobaja inne bardziej ale cenna odstrasza i wady....
wiec te auta
1. Bmw e 46 320. 318 Ci cupe
2.VW pasek 1.8 lub disel 1.9td
3. audi A3 tez 1.8
4.seat leon
5. Galant:D
powiem tyle ze BMW jest nr 1!!! tylko chodzi o kase bo troche trzeba wydac.... ale czy warto?? galant to nr 2 i audi reszta bez znacznia. za autko moge dac 20tys. moze 24<za taka kase warto kupowac bmw?? nie bedzie to złom ???> poradzie
Ostatnio edytowany przez lucas23, 01 Lis 2009, 19:36, edytowano w sumie 1 raz
lucas23
Nowicjusz

Miejscowość: Dolnoślaskie

05 Lis 2009, 13:31

BMW za 20 czy nawet 24 będzie takie sobie albo brudne i niezadbane albo rozbite i zrobione na sztukę, za t galant to świetny samochód jak za te pieniądze choć można kupić za to pięknego passata 1.9tdi B5 fl który będzie się lepiej trzymał blacharsko i mechanicznie o ile będzie się lało paliwo 1 jakości bo pompo-wtryski są delikatne i koszmarnie drogie.
psioter5

05 Lis 2009, 13:44

Ja myślę ze jednak warto zastanowić się nad BMW
Servis Calibra
mikas24
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zawiercie

05 Lis 2009, 13:57

kupić rozbitego grata lub zajeżdżonego śmierdziela bez wyposażenia za 25 tysięcy to żaden problem mimo że sam bardzo lubię bmw to tak twierdze.
psioter5

05 Lis 2009, 14:01

Grat bez wyposażenia?? [link do oferty na Allegro wygasł] Zorientuj się zanim coś napiszesz :neutral:
Servis Calibra
mikas24
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zawiercie

05 Lis 2009, 14:33

Bmw trzeba troszkę poszukać ale mówię ci naprawde warto miałem dużo aut w swoim dosyć krótkim życiu ale nigdy nie mogłem narzekać na tą markę osobiście Ci powiem nie kupuj nic na F... PozdrO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: M Power..
M PoweR... BMW!!!
M5
Początkujący

Miejscowość: Police
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Jak przygotować się do jazdy?
    Najbardziej tragiczne zdarzenia na drodze to te ze skutkiem śmiertelnym, jednak nawet kiedy wszyscy uczestnicy wypadku przeżyją, jego następstwa mogą odczuwać do końca życia. Najnowsze badania wykazały, że urazy głowy, rdzenia ...

05 Lis 2009, 14:50

mikas24 co z tego że wyposażenie jest jak nawet na tych fotach widać że jest klepane i malowane :mrgreen: więc sory chłopie jeśli widać na foto to co będzie w realu. na bmw trzeba min 28 tys i będzie cacko a za 25 lepiej nie patrzeć. M5 nie twierdze że BMW jest kiepskie czy coś w tym stylu bo dla mnie to auto nr 1 nad wszystkimi tylko na prawdę trzeba poświęcić masę czasu na poszukiwania.
PS na F tylko ferrari :wink:
psioter5

07 Lis 2009, 16:42

czyli Paska proponujecie :D a co do BMW to przegladałem i za 25 znajdzie sie ale z 5-oma furtkami a mnie tylko interesuje Bmw cupe e 46.... a co Wy na paska 1.8 benzyna?? czy disel??

[ Dodano: Sob Lis 07, 2009 16:49 ]
a i jak możecie to chciałbym wiedziec jakie usterki sa w pasku i w Bmw e 46 320 bo kazdy samochod ma jakies swoje kaprysy jak kobieta:D
lucas23
Nowicjusz

07 Lis 2009, 17:06

psioter5 napisał(a):PS na F tylko ferrari :wink:

Co Ty człowieku za głupoty piszesz :roll:

Za taką kase ciężko o dobre E46... :neutral:
Popatrz za Hyundaiem Coupe, Astrą II OPC, Fiat-em Coupe
BMW E60 530dA
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW E60 530dA
Silnik: 3.0d
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

07 Lis 2009, 17:19

Taa jak nie łaska ruszyć kufer i się porządnie rozejrzeć za autem to trudno, w piątek byłem ze znajomym po taką właśnie beemkę E46 z 2001 r 2.0D, kosztowała 22 tyś zł, zakupiona w miejscowości Drawsko Pomorskie jedyny mankament to taki że nie było ubezpieczenia i musiałem gonić auto z lawetą po nie bo znajomy chciał formalności z ubezpieczeniem załatwiać u siebie na spokojnie.
Autko ma udokumentowany przebieg, książkę serwisową z ASO + 4 opony zimowe z felgami. Tak że jak się szuka to da się znaleźć.
Mój znajomy szukał ponad dwa miesiące po necie, gazetach i znajomych.
Bardzo miło się jeździ tym autkiem, 150 koni, turbo i napęd na tył daje dobre wrażenia.
stasiowski121

07 Lis 2009, 17:51

Bierz Seata Leona.
petero
Początkujący

Miejscowość: Poznań

08 Lis 2009, 12:50

Wiecie co na mowiliscie mnie bede szukal uporczywie Bmk-i :D dzieki:D
lucas23
Nowicjusz