Co wybrac co sie opłaca??

01 Lis 2009, 15:57

planuje zakup drugiego auta i tu zaczyna sie problem.... bo mam kilka nie typowych aut ktore mi sie mniej podobaja inne bardziej ale cenna odstrasza i wady....
wiec te auta
1. Bmw e 46 320. 318 Ci cupe
2.VW pasek 1.8 lub disel 1.9td
3. audi A3 tez 1.8
4.seat leon
5. Galant:D
powiem tyle ze BMW jest nr 1!!! tylko chodzi o kase bo troche trzeba wydac.... ale czy warto?? galant to nr 2 i audi reszta bez znacznia. za autko moge dac 20tys. moze 24<za taka kase warto kupowac bmw?? nie bedzie to złom ???> poradzie
Ostatnio edytowany przez lucas23, 01 Lis 2009, 20:36, edytowano w sumie 1 raz
lucas23
Nowicjusz

Miejscowość: Dolnoślaskie

05 Lis 2009, 14:31

BMW za 20 czy nawet 24 będzie takie sobie albo brudne i niezadbane albo rozbite i zrobione na sztukę, za t galant to świetny samochód jak za te pieniądze choć można kupić za to pięknego passata 1.9tdi B5 fl który będzie się lepiej trzymał blacharsko i mechanicznie o ile będzie się lało paliwo 1 jakości bo pompo-wtryski są delikatne i koszmarnie drogie.
psioter5

05 Lis 2009, 14:44

Ja myślę ze jednak warto zastanowić się nad BMW
Servis Calibra
mikas24
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zawiercie

05 Lis 2009, 14:57

kupić rozbitego grata lub zajeżdżonego śmierdziela bez wyposażenia za 25 tysięcy to żaden problem mimo że sam bardzo lubię bmw to tak twierdze.
psioter5

05 Lis 2009, 15:01

Grat bez wyposażenia?? [link do oferty na Allegro wygasł] Zorientuj się zanim coś napiszesz :neutral:
Servis Calibra
mikas24
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zawiercie

05 Lis 2009, 15:33

Bmw trzeba troszkę poszukać ale mówię ci naprawde warto miałem dużo aut w swoim dosyć krótkim życiu ale nigdy nie mogłem narzekać na tą markę osobiście Ci powiem nie kupuj nic na F... PozdrO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: M Power..
M PoweR... BMW!!!
M5
Początkujący

Miejscowość: Police
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowe systemy bezpieczeństwa od Volvo
    W pełni zautomatyzowana jazda w korku, ograniczenie kolizji na skrzyżowaniach oraz redukcja do zera kolizji z udziałem zwierząt – to najnowsze projekty w dziedzinie bezpieczeństwa, nad którymi pracuje Volvo. ...

05 Lis 2009, 15:50

mikas24 co z tego że wyposażenie jest jak nawet na tych fotach widać że jest klepane i malowane :mrgreen: więc sory chłopie jeśli widać na foto to co będzie w realu. na bmw trzeba min 28 tys i będzie cacko a za 25 lepiej nie patrzeć. M5 nie twierdze że BMW jest kiepskie czy coś w tym stylu bo dla mnie to auto nr 1 nad wszystkimi tylko na prawdę trzeba poświęcić masę czasu na poszukiwania.
PS na F tylko ferrari :wink:
psioter5

07 Lis 2009, 17:42

czyli Paska proponujecie :D a co do BMW to przegladałem i za 25 znajdzie sie ale z 5-oma furtkami a mnie tylko interesuje Bmw cupe e 46.... a co Wy na paska 1.8 benzyna?? czy disel??

[ Dodano: Sob Lis 07, 2009 16:49 ]
a i jak możecie to chciałbym wiedziec jakie usterki sa w pasku i w Bmw e 46 320 bo kazdy samochod ma jakies swoje kaprysy jak kobieta:D
lucas23
Nowicjusz

07 Lis 2009, 18:06

psioter5 napisał(a):PS na F tylko ferrari :wink:

Co Ty człowieku za głupoty piszesz :roll:

Za taką kase ciężko o dobre E46... :neutral:
Popatrz za Hyundaiem Coupe, Astrą II OPC, Fiat-em Coupe
BMW E60 530dA
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW E60 530dA
Silnik: 3.0d
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

07 Lis 2009, 18:19

Taa jak nie łaska ruszyć kufer i się porządnie rozejrzeć za autem to trudno, w piątek byłem ze znajomym po taką właśnie beemkę E46 z 2001 r 2.0D, kosztowała 22 tyś zł, zakupiona w miejscowości Drawsko Pomorskie jedyny mankament to taki że nie było ubezpieczenia i musiałem gonić auto z lawetą po nie bo znajomy chciał formalności z ubezpieczeniem załatwiać u siebie na spokojnie.
Autko ma udokumentowany przebieg, książkę serwisową z ASO + 4 opony zimowe z felgami. Tak że jak się szuka to da się znaleźć.
Mój znajomy szukał ponad dwa miesiące po necie, gazetach i znajomych.
Bardzo miło się jeździ tym autkiem, 150 koni, turbo i napęd na tył daje dobre wrażenia.
stasiowski121

07 Lis 2009, 18:51

Bierz Seata Leona.
petero
Początkujący

Miejscowość: Poznań

08 Lis 2009, 13:50

Wiecie co na mowiliscie mnie bede szukal uporczywie Bmk-i :D dzieki:D
lucas23
Nowicjusz