Nie widziałem go. Po rozmowie telefonicznej ze szwagrem, który go wystawił i nic o nim nie widział oraz jednym e-mailu z właścicielem i drugim pozostawionym bez odpowiedzi stwierdziłem, że szkoda zachodu
Na wstępie odrzuć Polo, Golfa FSI, A4 1.6, Signum 2.2 gdyż są to nieudane silniki (1.2 w Polo słaby i awaryjny, 1.6 FSI wtrysk bezpośredni, 1.6 za słaby do a4, 2.2 bierze olej i ma bezpośredni wtrysk)
1. A4 po lifcie od handlarza - wskazana wzmożona czujność 2. W Maździe koniecznie trzeba obejrzeć tylne nadkola i podłogę 3. 4. Jak Hyundai Coupe to z 2,0 5. Astra tani i odcieniowa w dodatku od handlarza - dużo za nią nie dał 6. Jesteś pewien, że stać Cię na utrzymanie takiego auta skoro rozwarzasz opla Merivę? Np. wymiana rozrządu to koszt 1500zł. 7. Mnie samo słowo "OKAZJA" odrzuca 8. Kolorowa. Przedni zderzak, drzwi od strony pasażera.
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Cyfrowy zestaw wskaźników z personalizacją ustawień Cyfrowa rewolucja ŠKODY dotyka kolejnych obszarów wyposażenia jej modeli. Obok usług online i systemów wspierających kierowcę, jednym z najnowszych elementów wyposażenia samochodów ŠKODY ...
Ciemny czy czarny lakier ciężko wypatrzeć pod kątem malowania. Srebrny łatwo jak sąsiadujące elementy (np. drzwi przednie i tylne) mają inne odcienie co miało miejsce w trójce. Mam wrażenie, że maska w szóstce jest krzywo spasowana ale może to kwestia miejsca sąd robione było zdjęcie. Zwróć na to uwagę jak coś.
Za często nie jestem, bo mamy jeden zakład tam i właśnie wczoraj skończyliśmy kontrolę. Teraz będę dopiero za pół roku gdzieś pewnie, bo aktualnie Przeworsk, a przed nami Nowy Tomyśl, Mazury, Andrychów i Mielec
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.