Co wybrać?? do 140 000zł

22 Paź 2008, 15:43

Własnie no wybralem silnik napewno, ale niemoge sie zdecydować co do tych aut.

VW Passat podoba mi się, ale wnętrze mogli by dać takie jak w CC
CC mi się poodba badrzo i wnętrze też, ale ma 4 miejsca
Superb ma strasznie dużo miejsca z tylu i jest ladny ale ten znaczek :D

No niewiem sam. Może ktoś ma doczynienia z tymi samochodami albo z silnikiem jak on się sprawóję na dłuższą mete??
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

22 Paź 2008, 16:10

passat cc najpaskudniejsze z tych co podales ... a z tych 3 to ja bym superba bral i wyglada jako tako i wygodny a znaczek ... mniej przypalowy niz vw - wieswagen

widzisz wszystko zalezy od punktu widzenia

nie ma nic smieszniejszego jak opieranie sie na stareotypach i legendach ludowych o niemieckich samochodach ....

superb i lepiej wyglada i ma wlasny styl

ale i tak lepiej bmw albo alfe ale twoj wybor
liczy sie prawda, a nie plotki i stereotypy
Manfred
Aktywny

22 Paź 2008, 16:14

Manfred napisał(a):passat cc najpaskudniejsze z tych co podales ... a z tych 3 to ja bym superba bral i wyglada jako tako i wygodny a znaczek ... mniej przypalowy niz vw - wieswagen

widzisz wszystko zalezy od punktu widzenia

nie ma nic smieszniejszego jak opieranie sie na stareotypach i legendach ludowych o niemieckich samochodach ....

superb i lepiej wyglada i ma wlasny styl

ale i tak lepiej bmw albo alfe ale twoj wybor

O gustach sie niedyskujuje jak kultura przystala. Czy ja się opieram na stereotypach?? Po prostu podobają mi się te auta. BMW jest zadrogie jak bys niezauważył ni chyba, że bez wypasu, a ja chce miećwypas w środku. VW ma tez najobrzerniejszą navigację Polski.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

22 Paź 2008, 16:16

ale to ty sie czepiles suberba ze wszystko oki ale ten znaczek .. bo to skoda .. no jakby gorszy byl 8)
Manfred
Aktywny

22 Paź 2008, 16:25

Manfred napisał(a):ale to ty sie czepiles suberba ze wszystko oki ale ten znaczek .. bo to skoda .. no jakby gorszy byl 8)

Z tego co wiem to Skoda należąca do VW zawsze będzie o krok do tyłu jeśi chodzi o technologię. Apropo Superb naprawde Suuuuuuuuuper(b) auto
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

22 Paź 2008, 16:31

krok z tylu .. w opini innych .. klepie sie to samo bo o koszta chodzi technologie te same

z reszta dzis opierania sie na marce to jest smiech bo przykladowo czesci do golfa sa robione tam gdzie te do daci logan

a np do bravo tam gdzie do audi ...

z reszta od x czasu tak jest ... nie ktore czesci do starego uno 1,3 diesla pasuja od golfa 1,6 d
Manfred
Aktywny

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus UX - subkompaktowy crossover
    Według japońskiego magazynu Mag-X, subkompaktowy crossover Lexus UX – seryjna wersja koncepcyjnego modelu UX, przedstawionego na Międzynarodowym Salonie Samochodowym w Paryżu we wrześniu 2016 – może trafić do ...

22 Paź 2008, 16:32

jak nie chcesz auta pieknego i dobrego jak np alfa czy swietnego i ladnego bmw to z 3 ktore zaproponowales do przejscia jest superb
Manfred
Aktywny

22 Paź 2008, 19:17

wolalbym juz a8 bądź a6 za tą kase kupic niz passka
piotrauto
Stały forumowicz

22 Paź 2008, 19:52

piotrauto napisał(a):wolalbym juz a8 bądź a6 za tą kase kupic niz passka

buahaha xD No to mnie kolego rozbawiles :D Audi A8? Z tego co wiem ceny jego zaczynają sie grubo ponad 200tys.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

22 Paź 2008, 20:57

co Ty ceny audi a8 tej w nowej budzie D3 zaczynają sie juz od 70tys zł a za 100tys kupi sie cacko w dieslu bądź nie, jak kto woli z 2004 roku bądź nowsze
piotrauto
Stały forumowicz

22 Paź 2008, 22:59

piotrauto napisał(a):co Ty ceny audi a8 tej w nowej budzie D3 zaczynają sie juz od 70tys zł a za 100tys kupi sie cacko w dieslu bądź nie, jak kto woli z 2004 roku bądź nowsze

Mi chodzi o nowe auto
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

22 Paź 2008, 23:01

kup sobie mitsubishi outlandera
Suzuki Jimny
Mitsubishi Outlander
Land Rover Discovery 3 ChallangeG4
macpaw5
Zaawansowany
Awatar użytkownika

22 Paź 2008, 23:10

macpaw5 napisał(a):kup sobie mitsubishi outlandera

Myslalem nad tym autem w dieslu ale straaaaaaaaaaaaaaasznie głośny. I do tego navi prawie niepokrywająca map Polski kosztuje okolo 15 tysięcy!!!!
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

23 Paź 2008, 00:19

Wiem ze sie zastanawiasz nad VW is Skoda...Ale jak masz tyle kasy wywalic to nie lepiej juz kupic cos porzadnego? Audi A4? BMW 3? Moi rodzice maja BMW 3, 3.0 i 230KM i samochod naprawde polecam...A rodzice kolegi maja Audi A4 i tez super autko...VW to juz nie to co kiedys.
artekjawor
Nowicjusz

23 Paź 2008, 09:40

ciagle mu to mowie :lol: ale kolega w bajki wierzy i chce vw zamiast czegos i ladnego i dobrego 8)
Manfred
Aktywny