REKLAMA
Jak ktoś uważa, że auto to zwykły środek lokomocji, ma być potencjalnie najmniej awaryjnym, solidnym, niezawodnym,nie rzucającym się w oczy, oszczędnym i inne takie tam nudy niech nie czyta tego posta! Osoby uważające się za zrównoważone też proszę nie czytać.
Czytasz dalej? No więc:
IMHO Pasek jest spoko ale nic poza tym, większość osób szukających solidnego, większego auta, z deka bez polotu zawsze bierze paska. Tj. WIEJE NUDĄ. ALE ALE!! Podałeś tutaj wersję CC,więc uwierzyłem w Ciebie. Jest to już ambitniejsza wersja. Polecam również sprawdzić Alfę i Betkę przed decyzją ostateczną, które to już Ci sygnalizowali. Skody to auta dla emerytów bez jakiegokolwiek wyczucia stylu. Nawet gdyby mi ktoś dawał nową Superb za free, na którą mnie nie będzie stać jeszcze przez długo, to w życiu bym nie wziął tej krzyżówki C5 z kabiną od dźwigu. Wolałbym już prędzej Matizem wymiatać Płakać mi się chce jak widzę kogoś poniżej 50tki w skodzie. Tak się zastanawiam jakie człowiek musiał mieć smutne dzieciństwo. W sumie równie mieszane mam odczucia jak widzę moich 60 letnich sąsiadów wysiadających z nowego "futurystycznego" Civica. Po prostu czujesz, że coś jest nie teges.
Chciałbym mieć taki dylemat jak Ty masz. Pewnie z wymienionych tutaj aut czyli: A4,BMW 3, Passat, Superb, ja bym wybrał EVOX
W każdym razie jako że miałem okazje zasiąść za sterami przez chwile A4 , Paska, Mondeo i Octavii II, zdecydowanie polecam A4. Dla mnie dyskusja jest bez sensu. A4 zmiata tutaj konkurencję w sposób bezwględny. Gdybyś chciał kombiaka te dywagacje między Passatem a A4 jeszcze by mi się wydały uzasadnione... No ale jak Pasek to błagam Cie, niech to będzie CC zrób to dla mnie chociaż...
A już tak na 100% serio Wybierz takie auto które pasuje do Ciebie, w którym czujesz się najlepiej, które coś o Tobie powie. Tak żeby na myśl, że masz nim gdzieś jechać wyskakiwał banan na Twojej twarzy
Pozdrawiam i życzę udanego wyboru!