REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/leasing-kola-zebate-t40382.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Moshi napisał(a):Nie brałem, dzięki za propozycję . A dlaczego diesela? A nie gaz?
kris7777 napisał(a):Dziennie 80km tylko do pracy a ty się rozglądasz za miejskimi autkami.....Pomyśl nad większym autem .
hesus napisał(a):Gaz wcale zły nie będzie - ja bym się bardziej skupił na poszukiwaniu auta w dobrym stanie, a dopiero jeśli będzie możliwość wyboru zastanawiał nad paliwem
PS - te 80km dziennie do pracy, to ok 20tys w skali roku. zalezy ile jeszcze będzie dodane na tych dodatkowych wypadach, ale ogólnie gaz też wyjdzie ekonomicznie.
Klakier napisał(a):Nie będzie tragedii, ale większe auto często daje większe możliwości, więc warto też pomyśleć
Moshi napisał(a):za te pieniądze uda mi się kupić młode auto, a jak będę celował w coś większego to zarazem starszego.
Dishman napisał(a):Tak, wozi się powietrze, a spala 2 litr więcej na każde 100 km. Gdzie sens i logika?
Auto kupuje się na miarę potrzeb, a nie żeby sąsiad zbladł.
Kiedyś kolega przekonywał mnie do kombi, bo jak ci będzie potrzeba, mówił, to sobie drzwi przewieziesz.
No, nie powiem fajna sprawa, kupić auto w kombi, żeby raz na 5 lat przewieźć drzwi ze sklepu do domu... .
Siwy600 napisał(a):Nie wiem czemu wszyscy polecacie gaz?
Siwy600 napisał(a):gaz to do aut z roku 1985-2000 choć w wielu autach z tego zakresu lat nie powinno się montować gazu!