Moim skromnym zdaniem mazda 6, bezawaryjne, dopracowane, ładne, duzo miejsca, i jak kto lubi- japonczyk. Nie podoba mi sie troche glowny panel w tym samochodzie, chociaz dla innych brak przepychyu i zmaskowanie jest zaleta. Samochod na duzy plus, raczej bezkonkurencyjny dla tych dwoch pozostalych wymienionych przez Ciebie.
przeglądałem ogłoszenia i chyba mazda jednak za drogo mnie wyniesie,
a z astry i primery co byście wybrali?? moze ktos napisze cos wiecej o astrze, jak sie sprawuje?
Zdecydowanie mazda lub nissan oba ciekawe nie to co nudny passat. Jeżeli ograniczyłeś wybór to astry i nissana to na twoim miejscu brałbym nissana. Większy, wygodniejszy, raczej mniej awaryjny niż astra no i kwestia gustu ale jak dla mnie ładniejszy.
Toyota Prius - aerodynamika i niskie zużycia paliwa Toyota Prius czwartej generacji już na pierwszy rzut oka zwraca uwagę swą aerodynamiczną sylwetką. I nie jest to tylko subiektywne wrażenie, ponieważ dzięki starannemu zoptymalizowaniu kształtów nadwozia projektantom ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.