Co wybrac ? pomozcie bo sam juz sie pogubilem

06 Kwi 2011, 03:23

Witam serdecznie , nie dlugo zabieram sie do kupna autka , bede placic w euro , mam do dyspozycji okolo 15tys , mam dylemat bo podoba mi sie kilka samochodow i sam juz nie wiem tak naprawde na ktory sie zdecydowac , prosze napiszcie jaki byscie wy wybrali dla siebie i krotki argument , bede wdzieczny , z gory dzieki :)

- Audi TT
- Golf V GTI
- Mazda RX8
- BMW Z4
- Porshe Boxster

Takie modele mniej wiecej :

Zdjęcie
Zdjęcie
Zdjęcie Zdjęcie
Zdjęcie
PatrickKluivert
Nowicjusz

Miejscowość: Dortmund

06 Kwi 2011, 09:02

Mimo, że nie przepadam za VW to ja bym wziął golfa GTI. Niepozorny a jest czym pod światłami zaskoczyć kozaka w beemce :mrgreen:
koczas
Aktywny

Miejscowość: centrum Polski

06 Kwi 2011, 09:05

Jesli jako drugi samochod w domu to zdecydowanie wybral bym porsche jesli jako jedyne auto wybral bym golfa ze wzgledu na jego praktycznosc na tle pozostalych
janas06
Nowicjusz

Miejscowość: WLKP

06 Kwi 2011, 09:48

Ja bym wybrał RX-8 z powodu mojej nieskrywanej miłości do Mazdy ;) Niemniej jednak w tym zestawieniu poleciłbym Golfa V GTI - jest szybki, świetnie się prowadzi, jest praktyczny i naprawdę dobrze wygląda.
pawelMX6
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Gdynia
Auto: Nie mam

06 Kwi 2011, 09:50

chcialbym miec tylko takie problemy, he he
ja bym bral cos z charkterem moze aston jakis :evil:
kamilderen
Nowicjusz

Miejscowość: mazowsze

06 Kwi 2011, 10:53

Z podanych przez Ciebie samochodów, nie miałem okazji jeździć tylko Porsche. Niedawno sprawiłem sobie Mazde RX-8 i powiem tak- jeśli ma to być Twoje jedyne auto to zapomnij o nim. Spalanie w mieście pokazuje mi na komputerze jakieś 15l/100 km :wink: Do tego jeśli nie jesteś obeznany w silniku Wankla, będziesz częstym gościem mechaników( a z tego co wiem, Kojot jest zawalony robotą :mrgreen: )

Jeśli jednak dalej będziesz myśleć o RX-8, służę pomocą i przydatnymi informacjami :wink:
Ignorance is bliss...
pinio124
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdańsk
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Opel Astra III
Silnik: 1.7 CDTi 100 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak wybrać opony zimowe?
    Często się śmiejemy, że zima potrafi i w styczniu zaskoczyć drogowców, ale po pierwszych opadach śniegu często okazuje się, że najbardziej to są zaskoczeni kierowcy, którzy jeszcze nie zmienili opon na zimowe. ...

06 Kwi 2011, 10:59

Ja bym bral porsche jak widze a bryke na drodze to wymiekkam :)
s1ash
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ze wsząd