Co wybrać?

31 Sty 2020, 18:38

No tak mazda 6 a jak z korozją?? Czy ktoś kto szukał/szuka wie jak wyglądają w rzeczywistości? Wiem że to już nie te problemy co z mazda 6 I ale jednak są. Znajomy miał taką ale szybko sprzedał właśnie ze względu na korozję chociaż on jest wielkim pedantem jeśli chodzi o auto. Również nie znam historii tego auta czy było bite,malowane itp Z auta był bardzo zadowolony ale z karoserii już mniej. Do tego dochodzi cena zakupu która blisko zbliża się do mojego górnego pułapu
PeCaDoR
Nowicjusz

31 Sty 2020, 23:16

Z czego to zauważyłem, to odpowiednio zabezpieczona Mazda przed rdzą nie ma już takich problemów - chodzi głównie o podwozie. Samo w sobie auto nie jest złe, po prostu trzeba bardziej zwracać uwagę na rudą jak przy mercach :wink:
Marcel2727
Aktywny
Awatar użytkownika

Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Bartolekk ma wtyki u moderacji
Silnik: SzybszyOdTwojego
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2020

01 Lut 2020, 15:28

PeCaDoR napisał(a): oraz to że do tego silnika 1,4T ludzie nawet gaz ładują.

Mam astrę 1.4 T z LPG fabrycznym. Spoko auto, pali ok 10 l/100 km LPG, przebieg 130 tys, bez problemów jak na razie.
roksinski
Początkujący

Zdjęcia: 3
Prawo jazdy: 0- 0-1994
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Renault

04 Mar 2020, 16:59

Witam ponownie :D
Chciałbym się zapytać was o zdanie na temat ogłoszenia [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Poszukiwania zamknąłem do trzech aut Mondeo MK IV, C5, Laguna III oczywiście benzyna. W każdym z tych aut o pojemności 2,0
PeCaDoR
Nowicjusz

04 Mar 2020, 18:45

Napisz do gościa niech wyśle zdjęcia bez podkręcanego kontrastu
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

19 Cze 2020, 18:34

Witam ponownie! Czy może ktoś mi pomóc rozkodować VIN auta VINVF7RDRFJF54056081. A tu całe ogłoszenie [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Czy warto?? Jakieś sugestie?? Po autko w razie czego nie mam daleko.
PeCaDoR
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus LC500h hybrid – 4,9 sek., 359 KM
    Model LC powstał jako urzeczywistnienie idei, wyrażonej w zaprezentowanym w 2012 roku na Salonie Samochodowym w Detroit samochodzie koncepcyjnym LF-LC (Lexus Future Luxury Coupe). Firma nie planowała jego komercyjnej kontynuacji, ...