No tak mazda 6 a jak z korozją?? Czy ktoś kto szukał/szuka wie jak wyglądają w rzeczywistości? Wiem że to już nie te problemy co z mazda 6 I ale jednak są. Znajomy miał taką ale szybko sprzedał właśnie ze względu na korozję chociaż on jest wielkim pedantem jeśli chodzi o auto. Również nie znam historii tego auta czy było bite,malowane itp Z auta był bardzo zadowolony ale z karoserii już mniej. Do tego dochodzi cena zakupu która blisko zbliża się do mojego górnego pułapu
Z czego to zauważyłem, to odpowiednio zabezpieczona Mazda przed rdzą nie ma już takich problemów - chodzi głównie o podwozie. Samo w sobie auto nie jest złe, po prostu trzeba bardziej zwracać uwagę na rudą jak przy mercach
Witam ponownie Chciałbym się zapytać was o zdanie na temat ogłoszenia [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Poszukiwania zamknąłem do trzech aut Mondeo MK IV, C5, Laguna III oczywiście benzyna. W każdym z tych aut o pojemności 2,0
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Lexus LC500h hybrid – 4,9 sek., 359 KM Model LC powstał jako urzeczywistnienie idei, wyrażonej w zaprezentowanym w 2012 roku na Salonie Samochodowym w Detroit samochodzie koncepcyjnym LF-LC (Lexus Future Luxury Coupe). Firma nie planowała jego komercyjnej kontynuacji, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.