Co wybrac

21 Maj 2011, 19:11

Kolega wyjechal do holandii z zamiarem kupna motocykla. Natomiast po dotarciu na miejsce okazalo sie ze w tej cenie co motocykl moze kupic
-W140 3.5 td 93r

-Espace IV (2003)r-3.0 DCI + automat

-Vel satis 3.0 DCI .

Który jest lepszy i z jakim silnikiem
traker007
Początkujący

Miejscowość: poznan

21 Maj 2011, 19:18

Kurna kolejny, ktory nawet nie napisze do czego maja byc te samochody, na dodatek kazdy jest z kompletnie innego segmentu. :D

W140 S classe jak S classe, super limuzyna. Espace, wg mnie jest paskudne w srodku, taki typowy bus. Vel Satis, smiesznie wygladajaca "limuzyna" taki duzy hatchback, ktory z zewnatrz jest po prostu brzydki jak dla mnie. I generalnie bym nie kupil Renault z takim dieslem, bo ch...a wie co z nim sie potem moze stac.
Czimi
Stały forumowicz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: W210 220 CDI

21 Maj 2011, 19:21

traker007 napisał(a):W140 3.5 td 93r

Ja na jego miejscu kukałbym za tym modelem ale z silnikiem 3,0...Nie do zajechania...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

21 Maj 2011, 20:37

to ma byc samochód dla jego 5 osobowej rodzinki , natomiast w wakacje ma ciagnac kemping , lawete i przyczepke do motocykli. Ma byc wygodny . Dostał od znajomego z niemiec dzis telefon ze moze takze kupic rane rover p38a w full opcji podejrze vogue z silnikiem 4.6 + gaz 96r lub 99r 2.5 tds w podstawowym wyposazeniu
traker007
Początkujący

Miejscowość: poznan

21 Maj 2011, 22:38

traker007 napisał(a):to ma byc samochód dla jego 5 osobowej rodzinki , natomiast w wakacje ma ciagnac kemping , lawete i przyczepke do motocykli. Ma byc wygodny . Dostał od znajomego z niemiec dzis telefon ze moze takze kupic rane rover p38a w full opcji podejrze vogue z silnikiem 4.6 + gaz 96r lub 99r 2.5 tds w podstawowym wyposazeniu

No to już chyba wie co wybrać. Kurcze szkoda że ta full opcja nie jest z silnikiem 2,5 tds chociaż znajomy miał rendża w gazie to chwalił sobie.
Mam zepsuty klakson. Obserwuj środkowy palec u ręki.
S3bastjan
Nowicjusz

Miejscowość: Trzebiatów
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Skąd się biorą zniżki na OC?
    Skąd się biorą zniżki na OC? Zakres OC jest dokładnie taki sam w każdym towarzystwie ubezpieczeniowym. Nieco inne mogą być natomiast zniżki na OC przyznawane przez konkretnych ubezpieczycieli. Ci rządzą się swoimi prawami ...
    Honda NSX 2015 - druga generacja
    W 2015 roku do gry powróciła Honda NSX, którą można było oglądać na Tokyo Motor Show w wersji produkcyjnej. Druga generacja NSX otrzymała lekkie nadwozie i nowy, montowany wzdłużnie, 3,5-litrowy silnik V6 twin ...