Nie biorę pod uwagę sprzętu z najwyższej półki tylko raczej średniej klasy i niezbyt drogiego. Głównie chodzi mi o radyjko firmowe, z USB (jak będzie z CD to też się nie pogniewam choć CD już nie używam), z dobrymi właściwościami dźwiękowymi (szumy, zanikanie stacji i.t.p.) i takie by trochę posłużyło (trwałe przyciski, wyświetlacz). Poczytałem trochę na ten temat różnych rankingów i stworzyłem taką oto listę: 1.Pioneer MVH-160UI 2.Pioneer MVH-150UI 3.Pioneer DEH-1500UBG 4.JVC KD-X30 5.JVC KD-X200 6.Blaupunkt London -120 7.Sony DSX-A40UI 8.Sony CDX-GT470UM Myślę, że z tej listy da się coś wybrać. Co byście proponowali?
Ponieważ radyjko miało być niezłe i nie drogie (zamieszka w moim MB Vito ) i nikt nic nie zasugerował to sam wybrałem: Pioneera MVH-160 UI. Pogramy-zobaczymy. Myślę ,że można temat zamknąć.
Śmiało polecam radia Sony i Pioneer'a. Sam obecnie mam JVC kd-r401 i jestem zadowolony choć obsługa menu jest zdecydowanie bardziej skomplikowana (idzie się oczywiście przyzwyczaić) niż w np Sony gdzie tam są przyciski funkcyjne i nie trzeba się bawić w jakieś 'przytrzymywania'. No i zależy jakim budżetem dysponujesz.. Radio w car audio nie jest najważniejsze. Wzmacniacz to podstawa pzdr!
Kiedy spada temperatura, spada też ciśnienie w kołach! Zbyt małe lub zbyt duże ciśnienie w oponach to dłuższa droga hamowania i gorsza przyczepność na zakrętach. Za niskie ciśnienie w oponach wpływa na przyspieszone zużycie opon. Ubytek o tylko 0,5 bara wydłuża drogę hamowania ...
Motor Show Poznań 2016 Najważniejsza impreza motoryzacyjna tego roku "Motor Show 2016" już wystartowała. Targi motoryzacyjne w Poznaniu potrwają do niedzieli 3 kwietnia. Tegoroczna edycja jest niezwykle ciekawa. Nie tylko za sprawą liderów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.