Co z tej listy wybrać?

28 Mar 2014, 18:12

Nie biorę pod uwagę sprzętu z najwyższej półki tylko raczej średniej klasy i niezbyt drogiego.
Głównie chodzi mi o radyjko firmowe, z USB (jak będzie z CD to też się nie pogniewam choć CD już nie używam), z dobrymi właściwościami dźwiękowymi (szumy, zanikanie stacji i.t.p.) i takie by trochę posłużyło (trwałe przyciski, wyświetlacz).
Poczytałem trochę na ten temat różnych rankingów i stworzyłem taką oto listę:
1.Pioneer MVH-160UI
2.Pioneer MVH-150UI
3.Pioneer DEH-1500UBG
4.JVC KD-X30
5.JVC KD-X200
6.Blaupunkt London -120
7.Sony DSX-A40UI
8.Sony CDX-GT470UM
Myślę, że z tej listy da się coś wybrać.
Co byście proponowali?
romkwie
Nowicjusz

Miejscowość: Pionki

29 Mar 2014, 15:50

Ponieważ radyjko miało być niezłe i nie drogie (zamieszka w moim MB Vito :roll: ) i nikt nic nie zasugerował to sam wybrałem: Pioneera MVH-160 UI. Pogramy-zobaczymy. :roll:
Myślę ,że można temat zamknąć.
romkwie
Nowicjusz

18 Kwi 2014, 22:02

polecam aplikację na telefonie zamiast inwestycji w CB, nie ma kosztów no i apka jest legalna :) np. icoyote
marido
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18- 4- 0
Auto: skoda fabia

23 Kwi 2014, 11:20

"marido" - :lol:
Przeczytaj wszystko jeszcze raz ,a zrozumiesz może o co chodzi :lol:
romkwie
Nowicjusz

15 Maj 2014, 18:27

Śmiało polecam radia Sony i Pioneer'a. Sam obecnie mam JVC kd-r401 i jestem zadowolony choć obsługa menu jest zdecydowanie bardziej skomplikowana (idzie się oczywiście przyzwyczaić) niż w np Sony gdzie tam są przyciski funkcyjne i nie trzeba się bawić w jakieś 'przytrzymywania'.
No i zależy jakim budżetem dysponujesz.. Radio w car audio nie jest najważniejsze. Wzmacniacz to podstawa ;)
pzdr!
mariotu
Początkujący

Prawo jazdy: 01 12 2007
Auto: VW Golf
Silnik: 2.0 GTI
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Seat Leon III - gama silników
    SEAT wysyła nowego Leona na bitwę wydajnych i oszczędnych silników TDI i TSI, o pojemnościach od 1,2 do 2,0 litra pojemności. Wszystkie silniki wyposażone są w bezpośredni wtrysk i turbodoładowanie. Zostały one zaprojektowane ...