Witam mam jeszcze jeden problem.W samochodzie nie miałem radia wiec postanowiłem jakieś założyć.Kiedy wpiołem kostki iso zaświeciły mi sie
kontrolki akumulatora i oleju tak jak przy przekręconym zapłonie.Wyjąłem bezpiecznik ze skrzynki od radia i zgasły.Ogólnie radio i auto działa bez tego bezpiecznika ale tylko przy zapalonym zapłonie po wyłączeniu auta radio gaśnie bez pamięci i za każdym razem trzeba na nowo programować .Pomyślałem że cos jest pokopane w radiu wypiołem jeden kabel z zasilania bo mam dwa i radio zaczeło normalnie działać a kontrolki zgasły oczywiście bezpiecznik wrócił na miejsce.Jakie było moje zdziwienie kiedy 5minut póżniej podczas wsadzania radia na miejsce kontrolki same sie znowu zapaliły .Odpiąłem całkowicie radio myśląc cały czas że to wina radia i znowu zdziwko bo kontrolki dalej świecą a wiec na obecną chwile radio za każdym na nowo ustawiam i jeżdże bez bezpiecznika który jest opisany w skrzynce jako od radia i światło oświetlenia wnętrza.Znajomy postawił diagnoze wstępną:coś nie halo ze stacyjką...ja już nie wiem co z tym