Co zrobić w skodzie Favorit

24 Mar 2009, 18:48

u mnie na wiosce niedawno bo w zeszlym tygodniu poszla favoritka po lekkim tuningu a co miala:alufelgi z rantem (rozmiaru niepamietam), ciemne tylne szyby,tylne lampy bialo-czerwone,fotele od felicji,grill bez znaczka,ciemne klosze przednich lamp albo ciemne wklady i cos dlubane przy silniku
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

02 Kwi 2009, 19:51

I nic wiecej jej nie potrzeba.Tez kiedys mielismy favorite,łezka mi sie w oku zakrecila jak ojciec ja sprzedawał.Daj jej ładne fele,szybki przyciemnic i wydech jakis sportowy ale to tez z umiarem.Za taka favorita nie jedna osoba sie odwroci
passek b5
Początkujący

02 Kwi 2009, 20:42

no mi tez sie lezka w oku zakrecila jak zobaczylem ta favoritke,rocznik 91 i poszla za 3500zl kurde
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

22 Kwi 2009, 16:55

no ja mam favkę , białą ale niestety troche pognita i wymieniam przedni drzwi , reszta do zrobienia , oddaje ja do lakiernika , wszystkie inne dziury z rdzą czy cos to zrobi , maluje na jakis jasny niebieski do tego przyciemnie szybki i jakies ladnie a tanie alumki i mysle ze tylko w srodku cos ladnie pokombinuje i styka ;)
itsme
Nowicjusz

22 Kwi 2009, 17:15

napisze w tym temacie a odnoscie tylnej półki

chcialbym taka półke do favki , jak wiecie polka tylnia w favce nie jest bardzo estetyczna wiec z jakiego samochodu mozna by pokombinowac z taka polka ?
itsme
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...