Co zrobić w skodzie Favorit

10 Lut 2009, 19:00

Mam pytanie co Może zrobić tanim kosztem w skodzie chodzi o vizual i osiągi
Bondzo1990
Nowicjusz

Miejscowość: Katowice

11 Lut 2009, 13:24

Najlepiej sprzedac bo tanim kosztem to mozesz tylko wioche robic.
hot-garage
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Górny Śląsk

11 Lut 2009, 14:24

Taka Skoda zalicza się tylko do wiejskiego tuningu niestety...sprzedaj i kup coś bardziej przyzwoitego.
Sory jeśli obraziłem autora :)
BRIAN842
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków

11 Lut 2009, 23:01

Polecam zajrzeć na strony fanklubów skody, tam na pewno znajdziesz coś dla siebie ;)

odnosząc się do pozostałych postów - widziałem świetnie zrobioną skodę favorit, profesjonalnie, naprawdę wielki ukłon w stronę gościa, który to zrobił. Z tym, że tanie to nie było
Ostrożność nie jest tchórzostwem.
Lekkomyślność nie jest bohaterstwem.
Martoro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Świętochłowice

12 Lut 2009, 20:46

No ale powiedz Martoro - Jak byś miał taką S Favorit. To czy dokładał byś do wizualu czy kupiłbyś coś przyzwoitszego ?
BRIAN842
Zaawansowany
Awatar użytkownika

12 Lut 2009, 20:56

Musiałbym kochać to auto żeby pakować w nie tyle kasy ;) na bank kupiłbym coś innego. I zgadzam się z Wami, że tanim kosztem favoritki się nie upiększy. Zresztą żadnego auta nie da się tanio przewizualizować, żeby było na co popatrzeć :P
Ostrożność nie jest tchórzostwem.
Lekkomyślność nie jest bohaterstwem.
Martoro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Świętochłowice
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Bezpieczna Wielkanoc na drogach
    Święta wielkanocne to czas, gdy wiele osób podróżuje do swoich rodzin. Z powodu większego natężenia ruchu i niebezpiecznych zachowań innych kierowców nie wszyscy docierają do domu. W minionym roku w tym ...

13 Lut 2009, 19:58

Za małą kaskę to można autko jedynie popsuć i zrobić "wiejski" tuning :)
BRIAN842
Zaawansowany
Awatar użytkownika

17 Lut 2009, 19:13

Jeśli masz mały budżet, to albo skup się nad wnętrzem auta i jakimś ładnym lakierem. Bo za małą kwotę nic ciekawego nie zrobisz. Ostatnio myślałem nad przeróbką wnętrza swojego auta i oceniałem koszty... diodowe podświetlenia, sportowa kierownica, niebieskie podświetlenie zegarów, tuba i takie tam. Szczerze mówiąc koszta nie wyniosły by dużo, a środek auta nabrałby zapewne ciekawego charakteru. Jednak nie wiem czy coś takiego pasowałoby do nie zmienionej z zewnątrz Skody Favorit.
A co do osób, które uważają że takiego auta nie da się ciekawie przerobić wstawiam link do Favoritki, która została na prawdę fajnie zrobiona, jednak dość dużo kosztowało to przedsięwzięcie :
http://www.autodoplnky.cz/picture/galer ... ranz_b.jpg
Boss
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Włocławek

17 Lut 2009, 23:46

Jak do mnie to wiocha niecierpie takiego "tjuningu" kupa szpachli plastiku i siatki z filtra powietrza, ale sa ludzie ktorym sie to podoba i to ich zdanie. Ja wole modyfikacja silnika i jak najbardziej seria z zewnatrz a jesli cos zmieniac to tylko zeby poprawic osiagi jak glosi szkola JDM 8) pozdro
hot-garage
Początkujący
Awatar użytkownika

19 Lut 2009, 21:00

Nie podoba mi się taki tuning :?

Są tacy którzy pakują kasę w tuning do wiejskiego wozu, którym można poruszać się tylko po wsi :) przykładowym wozem jest Maluch, młodzi pakują w niego kasę jakby to nie wiem co było, jakiś Muscle Car czy coś w tym stylu.
Trzeba po prostu umieć wziąć się za tuning. I wiedzieć od czego zacząć. Bo to jednak tuning a nie jakaś błahostka. Jak się zacznie, trzeba to skończyć.
BRIAN842
Zaawansowany
Awatar użytkownika

20 Lut 2009, 16:27

Jak do mnie niema wiejskiego wozu typu maluch itp. Jest wiejski tuning ktoremu sa poddawane takie pojazdy jak cultowy juz maluch czy golf 1,2,3 poniewaz sa to tanie auta i jest duzo czesci w tandetnych sklepach "tjuningowych". Powiem szczerze ze jak pojedzie ulica maluch z klatka bezpieczenstwa fotelami kubelkowymi i jakims innym silnikiem to obejrze sie za nim a nie np za mercem s klasy.
hot-garage
Początkujący
Awatar użytkownika

20 Lut 2009, 22:19

Takie tuningowane wozy bardziej przyciągają uwagę przechodniów niż jakieś ekskluzywne wozy :)
Jakiś sportowy wydech ... trochę szumu :)
BRIAN842
Zaawansowany
Awatar użytkownika

21 Lut 2009, 13:39

wiecie dla mnie najbardziej podoba się odgłos wydobywający się z pod maski :D :D nie ma innej rzeczy która by mogła tak działać na człowieka :P:P:P

ciarki przechodzą jak np ktoś odpali trabanta i ten oryginalny odgłos daje się we znaki a jak ruszy się gazem zaczyna się całe trząść chociaż ma pod maską mało koni to umie pokazać swoją klasę :P
razi
Nowicjusz

27 Lut 2009, 14:57

tą co favoritke co ty dałeś to jest żałosna totalna wiocha :lol: , ale owszem można ładnie zrobic favorita tylko to kosztuje :wink: oto dowód http://www.polskajazda.pl/Samochody/Skoda/Favorit/48608
slawer
Początkujący

Miejscowość: Ruda Śląska

24 Mar 2009, 17:21

POwiem tak favoritka ma dlamnie znaczenie bo jest pamiatką po ojcu doradzicie mi za co mam sie wziaśc juz nie mówie teraz o kosztach ale jak sie za to zabrac
Bondzo1990
Nowicjusz

Miejscowość: Katowice