bejronix napisał(a):Jeśli można to czy mogę zastąpić tą oryginalną ściankę płytą OSB?
Nie w tym wypadku tego nie mozesz zmienic.A dlaczego tej w calości nie cofniesz do tyłu...
bejronix napisał(a):Pierwszy powód to brak możliwości choć minimalnego obalenia siedzenia.
Myślę ze to jest do przejścia.Wg.DZ.U. 32 ściana odgradzajaca przestrzeń pasazerską od ładunkowej powinna byc umocowana na trwało ale w ktorym miejscu to nic nie pisze.Natomiast z tym łozkiem-to chyba zalezy jak na to będzie patrzył przy OBT diagnosta.Trudno mi cos konkretnego w tej sprawie powiedzieć...
[ Dodano: 14 Październik 2010, 22:51 ]Ps.Prawdę mówiąc z takim faktem nie miałem jeszcze do czynienia ani tez w przepisach się tego nie doczytalem...
[ Dodano: 14 Październik 2010, 23:17 ]Ps.Myślę ze sprawa z tym łózkiem jest do przeskoczenia.Bo jezeli pojazd spełnia wszystkie warunki techniczne jako cięzarowy to kwestia co masz zamontowane za siedzeniem kierowcy i pasazera nie powinna obchodzić diagnosty w trakcie OBT a tym bardziej ze nie jest to np.dodatkowy rząd siedzen
![Exclamation :!:]()
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.