[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Czy to znaczy, że mogę nie dostać kredytu? co to jest właściwie ta "rekomendacja t"? już się w tym wszystkim pogubiłem, a właśnie chciałem kupić auto...
Rekomendacja T została opublikowana w zeszłym roku przez Komisję Nadzoru Finansowego i wynika z niej tyle, że banki powinny bardziej uważać na to, komu dają kredyt i czy klient jest w stanie go spłacić. Mogą zażądać od Ciebie np. większego wkładu własnego i mniej liberalnie podchodzą do zdolności kredytowej. Witamy w czasach kryzysu
I bardzo dobrze. Za większość ludzi trzeba myśleć, bo sami nie potrafią. Ludzie to bydło. Jak dają kredyt to biorą, ale już nie myślą, jak spłacą raty. Jak bank wysyła do nich windykację, to są urażeni, bo oni są KLIENTEM.
[C] Marea 1,9 / Focus mk1 1,8 / 306 2,0 / Megane I 1,9 / Octavia I 1,9 Podstawowe kryteria zestawienia: - kombi segmentu C - silnik diesla o mocy ok. 100KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 1999r. Wytypowane modele do zestawienia: - Fiat Marea Weekend 1,9 JTD - 105KM - Ford ...
Koncepcyjne crossovery Toyoty od R-SC do C-HR Crossover Toyoty oparty na C-HR Concept to najnowszy produkt japońskiego koncernu. Auto trafi na rynek w połowie tego roku, jednak jego historia sięga 15 lat wstecz, kiedy zadebiutował koncept R-SC. Wciąż nie wiemy, jak będzie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.