Witam, kupiłem niedawno corolle (benzyna 1.4) i mam pewien problem. Mianowicie podczas dodawania gazu od 2 biegu pojawia sie swist po prawej stronie od pasazera. Natomiast na biegu jałowym oraz podczas jazdy ze stala predkoscia problem ten nie wystepuje. Co to moze byc ? Czy to problem z nieszczelnoscia gdzies w wezach od chlodnicy ? Z gory dziekuje za pomoc.
Być może jest to właśnie nieszczelność, bo rozmawiałem z mechanikiem i słuchał pracy silnika to na to wskazywał. Na razie z bawieniem się w to się wstrzymam bo jest to jedynie problem który denerwuje przy jeździe bez włączonego radia
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Volkswagen Crafter "Van of the Year 2017" Nowy Crafter marki Volkswagen Samochody Użytkowe, produkowany wyłącznie w fabryce w Białężycach koło Wrześni, pod wieloma względami wyznacza standardy wśród aut dostawczych. Samochód ma bardzo bogate wyposażenie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.