chyba troche mi sie pomylilo...corsa musialaby byc 7-8 letnia...
w jakiej cenie w ogole chodza hondy civic w tak naprawde dobrym stanie??wiem ze chodza 99 r. w roznych cenach np 13 tys i sa opisywane jako stan bdb, ale jak to jest tak naprawde?
tom7m2g napisał(a):za 15k znajdziesz już w bdb stanie
rocznik 2000 czy 99?:) oplaca sie w ogole kupowac stara 10 letnia hanie? nie moge sie zdecydowac czy skupic sie na corsie 7-8 letniej czy 10 letnim civicu...
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Rolling Barrier System - obrotowe beczki na drodze "Rolling Barrier System" to w skrócie obrotowe beczki na drodze system ten opracowała koreańska firma ETI. Jest to bariera drogowa złożona z obrotowych beczek, które mają bardzo duże możliwości pochłaniania ...
Cif bedzie zdcydowanie lepszy od kosiarki (ekonomiczniejszy, szybszy i mniej awaryjny) ale mnie osobiście strasznie się nie podoba i wybrałbym kosiarkę 1,7DTi
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.