Obecnie jezdze matizem w gazie. Autko dobrze sie sprawuje ale potrzebuje czegos wiekszego. Bardzo cenie sobie mala awaryjnosc matiza a takze tanie czesci i ekonomicznosc sa duzym plusem. Szukam innego auta a moje wymogi to klimatyzacja, LPG, wspomaganie i zeby nie palil jak smok. Mam na oku hondy civic i seaty ibize/toledo bo wiem ze nie beda to drogie auta w utrzymaniu. Od razu mowie ze nie chce juz daewoo oraz nie chce slyszec o francuzach ani bmw i audicach bo to nie auta na moja kieszen.
Fiat Brava wydaje sie być tutaj bardzo dobrym pomysłem,ponieważ spełnia wszystkie Twoje wymagania,począwszy od budżetu po przez wyposażenie,do tego masz tańsze części i ekonomikę dzięki instalacji LPG. To bardzo dobra opcja.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Wypadek z udziałem jednego pojazdu to co trzecia śmierć na drodze Wypadek drogowy może kojarzyć się przede wszystkim z tragiczną w skutkach kolizją, w której bierze udział dwóch lub więcej uczestników ruchu drogowego, ale okazuje się, że zdarzenia z udziałem tylko jednego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.