witam . coś mi strzela w prawym kole. Odkręciłem koło i tam na drążku lata takie czarne kółko . Tukło sie to zawsze. To nie przegub . Co to może być. ?
Ja miałem właśnie takie same objawy jak ty. Okazało się że przegub tuż przy feldze po prostu się zatarł. Nagle po prostu kierownica zaczęła mi bić, że ciężko było utrzymać by nie wjechać na drugi pas. Sprawdź jak wygląda stan tych przegubów przy samych felgach.
przemek1656 napisał(a):witam . coś mi strzela w prawym kole. Odkręciłem koło i tam na drążku lata takie czarne kółko . Tukło sie to zawsze. To nie przegub . Co to może być. ?
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
BMW M3 i BMW M4 Coupe z nowym, mocnym silnikiem Debiut nowego BMW M3 Limuzyna oraz nowego BMW M4 Coupe zwiastuje wejście na rynek nowej generacji samochodów sportowych o wysokich osiągach, stworzonych przez BMW M GmgH, a także oznacza zaszczepienie filozofii BMW ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.