Witam serdecznie, powracając do tematu, niedawno otrzymałem przesyłkę z launchem i zaczynają się schodki.... Na chwilę obecną mam sporo dylematów odnośnie wiarygodności co do sprzedającego oraz do samego urządzenia, jeżeli to jeszcze aktualne bardzo bym prosił o możliwość spotkania się i porównania sprzętów oraz sprawdzenia pod kątem łączenia się z samochodami. Na chwilę obecna próba połączenie się z e36, e34 oraz landroverem freelanderem mizerna
Tak jak wspominałem na początku jestem początkujący w tej dziedzinie ale mam po prostu wątpliwości co to otrzymanego urządzenia bądź wrzuconego w nim softa czy aktualizaci.
Po krutce, zastanawia mnie kila rzeczy, ponieważ bateria po ładowaniu trzyma ok 15 min, np pytając sprzedającego po otrzymaniu już paczki... gdzie jest np wzmianka o mniemanej klasie A+ usłyszałem, że się nie znam na diagnostyce i nie wiem, że różnica tkwi w głowicach..., które mam sam rozebrać żeby się przekonać, a jak nie to mam uwierzyć na słowo bo "ON" wie co i u kogo kupuje w Chinach, a
ja się nie znam na diagnostyce i tworzę mu problemy itp...... to jest jedna z wielu kwestii co mnie irytuje w tej transakcji i dlatego bardzo bym prosił Pana jako osobę kompetentną w tej dziedzinie oraz znającą to urządzenie ze strony praktycznej o pomoc oraz możliwość spotkania się i porównania sprzętu, jeżeli jest taka możliwość to ewentualnie kiedy i gdzie ja się dostosuję i w zamian się odwdzięczę w miarę możliwości
![Piwo :piwo:]()
.