Ale auto jest od osoby prywatnej , zaznaczyłem to na samym początku W 2006 roku zostało ściągnięte z Niemiec , do 2012 było w jednych rękach , potem kupił on
To jest prywatne auto gościa, którego znajomy czy tam ktoś z rodziny jest właścicielem komisu i dlatego zostało jakby wystawione przez komis. Nawet nie stoi tam na placu, tylko u niego w domu, bo jeździ nim na codzien.
Mógłbyś ocenić coś ze zdjęc ? Mam równie VIN , bo sorawdzalem raport w Historii pojazdu na tej stronie ministerstwa czy jakoś tak.
Kupiłem tą Corse za 7400 . Do wymiany byly klocki hamulcowe , sworzeń lewy i jedna swieca - te części dorzucił sprzedajacy. Na dzień dzisiejszy po konsultacjach z mechanikiem do zrobienia jest : -konserwacja podwozia -wymiana EGR -zrobienie tylnych hamulców (zaciski , linki itd.) -wymiana wszytkich filtrów -olej - na wiosnę nowe oponki
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.