To zainteresuję się tymi Astrami, w poniedziałek idę odebrać prawko więc jeśli jakaś będzie okej będę mógł już nią wrócić do domu Jednakże popatrzę jeszcze sobie na oferty i gdybym coś zobaczył dodam tutaj, wolę poznać opinie kogoś bardziej obcykanego w temacie czy warto się interesować, bo sprawy oględzin na miejscu to sprawdzi znajomy mechanik.
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Hybrydowa Toyota Yaris na polskim rynku Hybrydowa wersja miejskiej Toyoty Yaris w szybkim tempie zdobyła sobie uznanie polskich kierowców. Od debiutu w czerwcu br., polscy klienci zamówili już 292 sztuki Yarisa Hybrid. Plan sprzedaży Toyota Motor ...
Tak bo pojedziesz oglądać i kupisz byle szrot, byle wrócić do domu swoim autem. Emocje biorą górę i kupisz wszystko co ładne (kto kupował pierwsze auto lub moto wie o co chodzi).
Więc musisz jechać z kimś kto palnie przez łeb i powie "Oszalałeś, przecież to trup".
Aaa o to chodzi, tak to to rozumiem, sam nie chcę kupić byle szrota, wiadomo kasa piechotą nie chodzi. Dlatego biorę znajomego mechanika do oględzin i obejrze kilka ofert a nie tylko jedną. Fajnie było by już mieć swój pozjad, ale wolę obejrzęć kilka i poczekać niż kupić byle co i żeby potem stało bo nie zarobię na naprawy.
Brava od handlarza,prawy bok w połowie ma inny odcień lakieru i z przodem coś mogło być bo inny zderzak jest. Marea wygląda ładnie ale niska cena i też handlarz i ze spalaniem trochę popłynął bo te silniki średnio łykną 7-8l pb.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Ta Primera z tym silnikiem to jest dobra rzecz, kwestia tego jaki egzemplarz znajdziesz. Jeśli chcesz, mogę jutro z Tobą ją obejrzeć, też jestem z Włocławka. Miałem 4 Primery w rodzinie i wiem co w trawie piszczy. Pamiętaj, że auto jest z Gostynina a tam jest handlarz na handlarzu.
No właśnie od handlarza nie chce. A co byś innego z olxa polecił wartego uwagi z naszego rejonu ? do 3k ? Wiesz narazie oglądam oferty, i dopiero pewnie w tygodniu bym poszedl coś oglądać, w poniedziałe idę odebrać lejce.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.