Miałem ten samochód kilka dni, szybko się sprzedał z ładnym zyskiem więc miło go wspominam
Silniczek był 1.3 benzynka. Cudów nie ma co oczekiwać ale do tak małego samochodu wystarczy do w miarę dynamicznej jazdy po mieście. Większość części od colta pasuje. Wymieniałem półosie i chłodnice, pasowały z colta. Części jest dużo i nie są drogie.
Wygląd samochodu to oczywiście kwestia gustu jednak jak na niego patrzyłem to aż zbierało mi się na wymioty
Wnętrze baaardzo plastikowe, twarde choć wszystkie przełączniki umieszczone dość intuicyjnie a deska rozdzielcza dość minimalistyczna. W środku dość cicho jednak poza miastem przy większych prędkościach robi się głośno, żeby nie napisać bardzo głośno.
Co mi zapadło w pamięć to panoramiczny, szklany dach:) Nie chciał bym dachować tym samochodem jednak efekt podczas jazdy bardzo fajny;)
Generalnie o ile komuś podoba się ten brzydal to myślę, że można pokusić się o zakup. Z samochodem nie powinno być problemu, jest prosty konstrukcyjnie a części i serwis nie są drogie.