potwierdzam co mówi exodis. Osobiście jeżdżę przedliftem z V-ką. z przebiegiem 350tys km. ostatnio mierzona kompresja wykazała 14 barów na każdy cylinder
![Uśmiechnięty :)]()
sam majster, który specjalizuje się w V6 i V8 stwierdził, że rzadko które audi tak fajnie chodzi. Auto ma swoje minusy, drogie części karoserii (i przy tym ciężko dostępne). Samochód jest ciężki ~1500 kg, ciężki silnik na przedniej osi,napęd na przód - przy szybkim pokonywaniu ciasnych zakrętów auto wychodzi przodem. Na pewno nie będzie dawał takiej przyjemności z prowadzenia jak lex czy bmw (wiem bo miałem 2 mocne e46).
406 coupe swoje minusy nadrabia wyglądem, serio nie wiem czy miałeś okazję ale zobacz to auto na żywo. O tym, że ktoś się ogląda to już nie wspominam ale często zdarza mi się że ludzie na parkingu, stacji benzynowej podchodzą i zagadują co to za auto.
Niestety znalezienie sensownego egzemplarza jest dość trudne bo jak ktoś ma dobrą sztukę to szybko się z nią nie rozstaje. proponuje Ci dołączyć do grupy 406 coupe Polska na fb i tam podpytać czy nikt nie sprzedaje.
Pozdro