Coupe do 15 tyś

13 Maj 2016, 18:06

Witam, szukam dynamicznego coupe, kwota jaką dysponuje to 15 tyś ale może być tańszy :P . Samochód którego szukam obowiązkowo musi być w benzynie, mieć dobre przyśpieszenie, klimatyzacje i wspomaganie, manual. Samochodem zamierzam robić około 10 tyś km rocznie. Znalazłem już kilka swoich typów:
- Honda crx del sol z targą
- Hyundai Coupe I, II i III generacja
- Mitsubishi Eclipse II i III generacja
Jestem też otwarty na inne propozycje, proszę też forumowiczów o ocenę tych samochodów, zależy mi na tym żeby nie odwiedzać warsztatu co miesiąc,niedrogie części, na duże możliwości tuningowe oraz wygodę prowadzenia. Spalanie nie ma znaczenia.
Santhe199x
Obserwowany

Prawo jazdy: 04 05 2015
Auto: Nie mam

13 Maj 2016, 19:13

Toyota Cellica 2.0t - jest szansa na jakiś inteligentny tuning (turbo), w powyższych przypadkach jesteś w zasadzie skazany na tanie bodykity i gwinty jeśli mówimy o przeróbkach :wink:
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

13 Maj 2016, 20:53

Średnio mi się te światła podobają :(
Santhe199x
Obserwowany

Prawo jazdy: 04 05 2015
Auto: Nie mam

13 Maj 2016, 22:47

Przypomnij proszę jakie są światła w del sol bo ktoś tu chyba wynajduje głupie wymówki :sly:
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Doświadczalny samochód autonomiczny Lexusa
    Po torze testowym amerykańskiego Toyota Research Institute (TRI) jeździ biały Lexus LS 600hL z kamerami na dachu. Obecność licznych czujników nie dziwi – to w końcu samochód doświadczalny. Pewną konfuzję ...