Coupe do 25k zł

02 Gru 2008, 22:53

Witam!
Moja kuzynka niedługo zdaje egzamin na prawo jazdy, z czym się wiąże zakup samochodu. Inetresuje ją małe cupe np: Opel Tigra, lub coś 3d. Samochód powinien posiadać około 100 kucyków... LPG Odpada na początku. Cena to 20k - maksymalnie 25k zł. Rocznik ok. 2000r. - 2005r. :D :D
Ostatnio edytowany przez piotreq 02 Gru 2008, 23:56, edytowano w sumie 2 razy
piotreq
piotreq
Zaawansowany

Miejscowość: Bydgoszcz

02 Gru 2008, 23:17

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Moja kuzynka

Inetresuje go

to ją czy jego?
adelon
Początkujący

02 Gru 2008, 23:44

sry pomyłka... Ten troche za mocny, ale nazajutr pokaże jej słabszą wersję... zobacze jej reakcje...
piotreq
piotreq
Zaawansowany

Miejscowość: Bydgoszcz

03 Gru 2008, 12:21

a może takie coś
rafaello7
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Częstochowa

03 Gru 2008, 19:38

Ja bym kupil audi a3 1,9 tdi (110km) nie za duzy, umiarkowanie pali, dosc bezpieczny samochod za ta kase mozna rocznik 2000-2001 porzadny kupic, tak zebys mogl przykladowy obrazek pokazac to link:

osobiscie tigra mnie nie przekonuje wogole, juz moze z podobnej stylizacji tylko troche wieksze to hyundai coupe 1,6 (105km):

moze by sie celice VII udalo trafic w niezlym stanie z 2000-2001, co prawda najslabsza wersja kolo 140km ma no ale w celu rozeznania:

a i na pewno bym nie kupowal preluda dla mlodego kierowcy jest to samochod ktory nie prowadzi sie najlepiej przez zly rozklad masy (65% na przod)
drops
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    Kierowco, uważaj na pracowników drogowych
    Okazuje się, że bycie pracownikiem drogowym nie należy do najbezpieczniejszych sposobów zarobkowania. Poważne zagrożenie dla tych osób stanowią… kierowcy, którzy ignorują ostrzegawcze oznakowanie ...