Poszukuję coupe do 40k złotych. Wymagania: - raczej mniejsze niż większe (max. segment D) - przyzwoita skrzynia automatyczna - conajmniej 150 koni, chociaż 180+ będzie lepsze - plusem będzie pojemność poniżej 2.0 i doładowanie - nie musi być to maksymalnie rozsądne auto, ale żeby też nie odstraszało kosztami i awaryjcnoscią
W razie potrzeby można trochę naciągnąć budżet w okolice 50k.
WhiteMandingo napisał(a):z tego co słyszałem automat jest tragicznie wolny
A jeździsz cały czas z pedałem w podłodze? Wiele osób tak twierdzi, a jak się przejedzie to ma zupełnie inne odczucia. Moim zdaniem nie jest tak źle jak niektórzy piszą.
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Carrera Panamericana – wyścig, który wpłynął na historię motoryzacji Uroczyste otwarcia nowych dróg kojarzą nam się głównie z politykami w ciemnych garniturach i ich pompatycznymi przemowami. Ale w latach 50. ubiegłego wieku Meksykanie mieli na to nieco inny pogląd. Stawiali ...
Następnej generacji C70 nie brałem pod uwagę bo to jednak coupe-cabrio. Z drugiej strony jednak kto by od czasu do czasu nie chciał pojeździć bez dachu...
Kiedy filtruje sobię na jakimś otomoto według moich wymagań (coupe, >150hp, automat, <45k PLN, <20000cm3) to większość aut, które mi wyrzuca to Mercedesy. Głównie CLK i CLC. Co sądzicie o tych dwóch modelach?
Zasadniczo nie wiele się zmienia. Dalej dominują mercedesy, z tym, że pojawiają się większe modele z Vkami. Trochę Ameryki dochodzi. No i jakieś BMW serii 3 z R6.
Chociaż patrząc, że oba te modele w wersji 1.8K 184km potrzebują 9s do setki no tak tak średnio ciekawe są...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.