Coupe/Hatch 2/3 6-10k - Małopolskie

09 Kwi 2018, 15:53

Cześć,
Trochę mnie przybiło i potrzebuję kupić auto w dość krótkim czasie - wierzę, że pomożecie mi z sortowaniem ofert :)
Ogólnie, szukałem nieprzeciętnego hatcha(może być nieprzeciętny ze względu na silnik ;)) lub coupe o mocy 100-150km, ale przez czas raczej będę musiał z tego zrezygnować. Benzyna lub LPG/CNG(mam stacje w okolicy)

Moimi typami do tej pory były:
- Prelude V
- Civic VII 1.6 hatch/coupe(oooojjj bardzo chciałbym civica w coupe) - jestem niepewny zakupu tego auta w tej kwocie :(
- Corolla E12
- 206 XS/GT

Daję dość szerokie widełki - oczywiście to cena za sam samochód + ewentualne naprawy(takie, które będą mocno widoczne i się ich nie wystraszę), których nie obejmę standardowym pakietem startowym, czyli rozrząd, płyny, filtry ;)
Jestem otwarty na propozycję : ) - Lokalizacja Małopolskie, Kraków i okilice

Jeśli to nie problem, prosiłbym od razu o ocenę ogłoszeń:
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł]
Astra G Bertone(?)
DoctorElo
Nowicjusz

Prawo jazdy: 26 06 1993
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Bravo SX

09 Kwi 2018, 16:06

Chłopie, troszkę się zdecyduj. Najpierw wrzucasz Prelude, a potem Corollę w normalnej wersji :oops:
galakty
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Prawo jazdy: 23 08 2012
Auto: Ceed I
Silnik: 1.6 CRDi 115/130
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007

09 Kwi 2018, 16:32

Przepraszam, wiem, jest to dość chaotyczne - niestety, sytuacja z obecnym autem sprawia, że muszę dość szybko nabyć nowe :)

Więc wrzuciłem ogłoszenia, które na ten moment mi się spodobały. Zdaje sobie sprawę z dużego rozrzutu (206, Corolla, Prelude) - ale nie mogę sobie pozwolić na zbytnie wybrzydzanie - szukam auta, które mi się spodoba, typy to ogłoszenia, które dziś mi wpadły w oko.
DoctorElo
Nowicjusz

09 Kwi 2018, 16:46

Astra to fajna opcja ze względu na niskie koszty. Za 10k zerknąłbym też na 406 coupe
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

10 Kwi 2018, 08:08

Moglibyście powiedzieć coś o tych samochodach?

[link do oferty na Olx wygasł]
Pojawił się też na facebookowej grupie MG ZR 1.4(?)
DoctorElo
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus notuje świetne wyniki w Chinach
    Mimo pandemii koronawirusa, która uderzyła w sprzedaż samochodów na całym globie, Lexus notuje bardzo dobre wyniki na największym rynku motoryzacyjnym świata – w Chinach. W maju japońska marka osiągnęła ...
    Szukasz samochodu do XXX zł? Przeczytaj koniecznie!
    Jesteś na tym forum pierwszy raz? Szukasz porady co kupić do wybranej przez Ciebie kwoty? Użyj wyszukiwarki! Może znalazła się już odpowiedź na dręczące Ciebie pytanie, a Ty zaoszczędzisz swój czas! Dbaj o forum i ...