REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
obecnie żyjemy w takich czasach, że dziś coś jest uważane za najnowszą technologię, a budzimy się jutro i jest coś nowego. Technologii sprzed circa 5 lat nie nazwałbym przestarzałą. Jedynie jeśli oczekujesz ekranozy wewnątrz, to możesz poczuć się zawiedziona.iza87 napisał(a):Tylko gdzieś w internecie przeczytałam, że Karoq to przestarzała technologia i nie daje mi to teraz spokoju
wiem, dlatego też napisałem od razu o "klasycznym" wnętrzu. Autorka kupuje jednak nowe auto, więc na spokojnie może się przymierzyć, przekalkulować i wybrać to, co najbardziej jej przypasuje.sisinho17 napisał(a):Mike do Suzuki trzeba sie przymierzyć. Byłem w salonie, siadłem za kierownicą i zakończyłem oglądanie. Siedzenia z przodu to dwa stołki, bardzo krótkie siedziska. 30 letni colt czy Civic to luksus przy stołkach z Suzuki
Skodę bym odpuścił i jeżeli już to lepiej celować w T-Roca A jak nie potrzebne duże auto to Yaris Cross w hybrydzie na wypasie i będzie spokójichris napisał(a):Zamiast Kamiqa/Karoqa mając taki budżet celowałbym w VW T-Roc