Witam!
Zakładam, że auto jest na gwarancji?
Sam się tym interesuję i w tym celu dzwoniłem do ASO w mojej okolicy - pan z serwisu powiedział, że muszą sprawdzić tylne drzwi - bo może być tak, że są wyprowadzone kable, tylko nie ma głośników (mało prawdopodobne), lub są kable do głośników, ale w słupku między drzwiami (bardziej prawdopodobne), ALBO w ogóle w tej wersji nie ma wyprowadzonych kabli (najbardziej prawdopodobne)... O ile w pierwszch dwóch przypadkach dałoby się założyć głośniki w ASO (oczywiście policzą jak za zboże
![Evil or Very Mad :evil:]()
), to w trzecim przypadku nie można zrobić NIC (Tzn nic, żeby było zgodne z warunkami gwarancji - bo pewnie prywatne warsztaty założą, ale zakładam, że chodzi o utratę gwarancji?). Prawdopodobnie napiszę posta, jak już zawitam do ASO - bo akurat w tym tygodniu nie mam takiej możliwości... Wtedy powiadomię wszystkich zainteresowanych ewentualnymi możliwościami...
Pozdrawiam!
[ Dodano: 30 Sierpień 2010, 09:01 ]Witam ponownie!
Kontynuując temat ( i pewnie go skończę) - byłem osobiście w ASO i dowiedziałem się od Pana, że nie ma możliwości założenia głośników do tylnych drzwi, ponieważ nie ma wyprowadzonych wiązek kabli pod głośniki
![Crying or Very sad :cry:]()
. Osobiście do mojega auta nie zaglądał, ale podobno już ktoś był Cruzem i tam patrzyli... I podobno wszystkie Cruzy tak mają. Więc pozostaje nam albo słuchać płytkiej muzy z 4-ch głośników, albo założyć w prywatnym warsztacie wiązki kabli i głośniki licząc, że ASO tego nie wykryje...
Pozdrawiam!