REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Bartolekk napisał(a):Wiesz co to znaczy wyeksploatowany egzemplarz? wiesz czym się różni auto które ma 450+ tys km od takiego co ma 150?
Uważasz że ledy czy silniczki wycieraczek po wyjechaniu z fabryki wysiadają?
Uważasz zę ktoś kupił auto klasy premium segment E żeby stało w garażu?
Dalsza dyskusja jest bezsensu..i przestań straszyć autora, czas wieczorynki minął, bajki o czarodziejach się skończyły.
Jak się nie potrafi auta kupić porządnego to tak się potem kończy.
Bartolekk napisał(a):Jak się nie potrafi auta kupić porządnego to tak się potem kończy
Bartolekk napisał(a):Najlepiej niech autor kupi GS430 mkII ze średnim przebiegiem 450+ tys, w takich autach nic nie trzeba naprawiać
Lukasz2605 napisał(a):Lexus za stary z wyglądu. Kobieta puściła by mnie z torbami jakby zobaczyła w garażu samochód z epoki lat 90... Mimo że być może bez awaryjny ale za stary. Takie sa fakty.
szybki napisał(a): ale ... jest jedno ale. Wygląd auta, napęd tył i stary rocznik.
Lukasz2605 napisał(a):Lexus za stary z wyglądu. Kobieta puściła by mnie z torbami jakby zobaczyła w garażu samochód z epoki lat 90... Mimo że być może bez awaryjny ale za stary. Takie sa fakty.
Bartolekk napisał(a):Niestety taka charakterystyka tego forum, mi też wmawiano że wkład 1500 zł w Golfa z TSI to za mało powinienem więcej włożyć bo trzeba nie wiem tak..5 czy 6k włożyć bo ktoś tyle wsadził.
Invi napisał(a):Tak samo na forum ci wmawiają, że 7 letnie opony nadają się na śmietnik a ty uważasz, że są ok.
Bartolekk napisał(a):Dlatego kupuj A6 C6 2,0 TDI CR i zakończmy temat, bo jak widzisz wyżej zaczyna się wróżbiarstwo wg Macieja, co Ci kiedy wysiądzie w aucie którego nawet nie oglądałeś, rozpisywanie kiedy jaka usterka nastąpi o której godzinie OMG
Invi napisał(a):Tak samo na forum ci wmawiają, że 7 letnie opony nadają się na śmietnik a ty uważasz, że są ok.
Lepiej mieć 7 letnie opony premium z bieżnikiem 6mm niż używane części z olx.
Marcel2727 napisał(a):O kurde, koleś który woli auto bez abs i esp (bo używany jest bee)