REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/samochody-na-parkingu-t40383.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Lukasz2605 napisał(a):Zerknę jeszcze na Volvo S80 ale jak już wyżej pisałem u mnie tylko kombi ponieważ mam 2 dzieci, 2 małe psy więc sam rozumiesz.
Lukasz2605 napisał(a):A co sądzisz o 2.0 TDI CR ? Pod koniec produkcji C6 był stosowany lecz również zbyt dobrych opinii ludzie nie piszą...
A co pisza? chyba że tacy jak na naszym forumLukasz2605 napisał(a):A co sądzisz o 2.0 TDI CR ? Pod koniec produkcji C6 był stosowany lecz również zbyt dobrych opinii ludzie nie piszą...
Bartolekk napisał(a):A co pisza? chyba że tacy jak na naszym forum
Lukasz2605 napisał(a):A co sądzisz o 2.0 TDI CR ? Pod koniec produkcji C6 był stosowany lecz również zbyt dobrych opinii ludzie nie piszą...
Bartolekk napisał(a):Szybki a co rozumiesz przez pojęcie odczucia z jazdy w aucie z klekotem 220 koni ważącym 1800 kg?
Bartolekk napisał(a):konnym albo 4,2 V8
Lukasz2605 napisał(a):Piszą że ten 2.0 TDi CR niby poprawiony ale nie do końca. Nadal były problemy podobno ze słynnym imbusem, układem wtryskowym itp.
Lukasz2605 napisał(a):3.0 zbyt duże koszty utrzymania... przemyślałem i odpada. Mniejszym ryzykiem biorąc 3.0 jest silnik Mercedesa