Części do Audi A4 Cabrio i sedan takie same?

10 Sty 2009, 11:42

Witam...

Mam Audi A4 w Cabrio z 2003 roku. Potrzebna mi jest lewa przednia cwiartka, dokladnie to podluznica i fartuch. Gdzie dzwonie to mi inaczej mowia, jeden czlowiek mi powiedzial ze podluznica i fartuch z audi a4 w sedanie po 2002 roku beda pasowaly do mojej Cabrio...Inny powiedzial ze nie bedzie pasowalo... Nie moge w miare normalnej cenie znalesc tej czesci specjalnie do Cabrio wiec bym kupil od sedana jak by pasowalo..

Jak ktos naprawde wie to prosze o pomoc..Ale jak ktos poprostu mysli ze cabrio to cabrio a sedan to sedan to prosze nie pisac bo wiem ze niektore czesci blacharskie pasuja.

Dzieki
artekjawor
Nowicjusz

11 Sty 2009, 08:17

możesz zamontować podłużnicę od a4 po lifcie od 2000r lub Passat B5 po lifcie od2001r u mnie cena podłużnicy takiej 150 zł (bez ściany grodziowej)
fredas
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Przelicznik jednostek ciśnienia - psi ile to bar?
    Psi to jednostka używana do pomiaru ciśnienia, zwłaszcza w kontekście nauk fizycznych i inżynieryjnych. Jest to skrót od pascal (Pa), który jest miarą jednostkową dla układu SI (Międzynarodowego Systemu Jednostek) ...
    Skoda i 35 lat prototypu Furgonet
    Początek lat 80. to prawdziwy wysyp niewielkich konstrukcji o charakterze użytkowym, opartych o technikę popularnych modeli aut kompaktowych, a nawet miejskich. Budowa takiej odmiany już nie obniżała prestiżu wersji podstawowej, ...