Częsci do Daewoo

02 Lut 2010, 07:01

Prosze Cie ja powiedziałem nigdy w życiu Tico,to sie przy 40km/h składa w połowe (sam byłem świadkiem czegoś takiego),to ma za cienkie blachy i powyżej 80km/h jak wejdziesz w zakręt to zostaje sie tylko modlić żeby nie zaliczyć dacha.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
0

02 Lut 2010, 07:50

Kto kupuje auta Daewoo..?
Dla mnie są to często ludzie do bólu praktyczni,którym nie zależy na kreowaniu własnego wizerunku poprzez posiadanie auta o prestiżowej pozycji. Amatorzy Daewoo liczą kasę..!
Mają młode roczniki za małe pieniądze,auta są kupione pierwotnie w PL,Lanos i Nubira oraz Leganza - nie gniją,świetnie pracują na gazie i tanio się je naprawia jak na swoje segmenty.
Już dawno napisałem na tym forum,że jakby w latach 90-tych do takiej np: Nubiry kombi koreański koncern postarał się o prostego i trwałego diesla,to dzisiaj byłaby to super ciekawa alternatywa na ryku aut używanych wobec wielu renomowanych marek.
artur73
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Manualna
0

02 Lut 2010, 09:33

mikas24 napisał(a):No nie polecam jeśli ma zamiar to kupić, najbardziej mnie irytuję Lanos w LPG no nie mogę patrzeć :evil:

Napisał kaliziom dwazero plus elpegie. :roll: To dopiero sportowa machina.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW
0

03 Lut 2010, 21:03

Widzę, że agresja jest "a na światłach rzucam teksty typu "ja cię zabiję". ale zobaczymy kogo fura prędzej zgnije...^^". :lol:
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW
0

04 Lut 2010, 13:29

Pałuj się
Servis Calibra
mikas24
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zawiercie
0

04 Lut 2010, 15:39

mikas ustąp,po co Ci kłótnia :?:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Pierwszy na świecie elektroniczny panel kontrolny
    Pierwszy na świecie elektroniczny panel kontrolny – Toyota Corona – sierpień 1973. Już od lat 30. XX wieku samochody posiadały wskaźniki i lampki kontrolne informujące kierowcę o poziomie i ciśnieniu oleju, poziomie ...

04 Lut 2010, 17:27

Mikas poprostu utożsamia się ze swym pojazdem, ma agresywne sportowe zacięcie :grin:
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8
0

04 Lut 2010, 18:00

Każdy jeżdzi według własnego gustu,tym na co go stać i wogóle,Ty masz Focusa więc go miej jeżdzij dalej a mikas ma Cali i też jest zadowolony pewnie.
Barol
Awatar użytkownika

0

04 Lut 2010, 18:02

A Barol91 ma malucha i też jest git :wink:
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8
0

04 Lut 2010, 18:15

A wkur... mnie powoli ale czekam do wiosny :lol:
Barol
Awatar użytkownika

0

08 Lut 2010, 05:54

w summie masz barol racje, nie będę się denerwował
Servis Calibra
mikas24
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zawiercie
0

08 Lut 2010, 10:26

Odpowiadając na pytanie autora tematu - części do samochodów Daewoo są nadal produkowane. Do każdego samochodu producent ma obowiązek zapewnić części zamienne przez 10 lat od chwili ustania produkcji konkretnego modelu.
Do forumowiczów - osobiście bardzo sobie chwalę Daewoo - ma Nubirę II CDX 2,0 16V w LPG i nie narzekam - samochód jeździ bezawaryjnie kilka lat. Części zamienne są w miarę tanie, a wyposażenie jest godne samochody klay wyższej - ABS-y, poduszki, elektryka itd. I są to auta w miarę tanie na rynku i dobrze znoszą instaklacje LPG. A że każdy ma odmienne zdanie na temat Daewoo to jest normalka - jedni lubią Daewoo, inni lubią Mercedesa a jaszcze inni Audi. To kwestia gustu i swojego image.
No i jako że w temacie rozwinęła się niepotrzeba dyskusja, zaczyna pojawiać się wulgazyzm i odpowiedzi są zaupełnie nie na temat, więc zamykam.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Rok produkcji: 2000
0