Witam. Mam pytanie dotyczące czujników parkowania + kamera cofania + monitor lcd
1. Czy kupując zestaw czujników/sensorów parkowania razem z centralką, która ma wyjście w opisie na monitor, np taka jak na foto: to czy do niej mogę podłączyć np dowolny monitor LCD i do monitora kamerę cofania, i będzie widoczny na monitorze obraz z kamery + odległości z sensorów? tak jak na obrazku: Czy trzeba kupić od razu odpowiedni zestaw sensorów, którego centralka działa z normalnymi monitorami lcd np 5" ? - jeśli tak, to jakie wyjście taka centralka musi posiadać?
Proszę o radę, bo posiadam już monitor LCD 5" z dwoma wejściami video i jednym wyjściem video, i chciał bym go wykorzystać jak już jest przymocowany.
A dokładnie chodzi mi aby kupic osobno: - Kamere cofania - czujniki/sensory parkowania i wszystko to połączyć z moim monitorem, w taki sposób aby na monitorze po włączeniu wstecznego biegu pokazywał się automatycznie obraz z kamery i odległości od przeszkody z sensorów.
Czy ktoś może mi podpowiedzieć jakich zestawów szukać i jakie polecacie?
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Para wodna z ciężarówki - wodór przepisem na czyste powietrze W czasach, gdy smog staje się coraz poważniejszym problemem, a głównym źródłem toksycznych tlenków azotu są ciężarówki wyposażone w silniki Diesla, czas na nowe rozwiązania. Kalifornia jest znana ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.