Zastanawiam się nad dolożeniem czarnych felg do mojego auta. Tylko nie mam przekonania czy wytrzymają polskie zimy (śnieg, mróz, sól, taplanie się błocie pośniegowym itp.). Spodobały mi się takie czarne ENZO... Macie doświadczenia z takimi felami? Jak to jest z wytrzymałością powłoki lakierowej?
Ja mam alusy pomalowane na czarno,(ponad dwa lata,kupiłem używki).Wyglądają jak nowe cały czas,nic się z nimi nie dzieje,lakier bardzo mocno siedzi na nich,żadnych odprysków czy buleczek! Jeżdżę na nich non stop ,lato jesień zima.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Młodzi kierowcy nadal zbyt niebezpieczni Kierujący pomiędzy 18 a 24 rokiem życia od lat stanowią grupę z najwyższym wskaźnikiem liczby wypadków na 10 tys. populacji. Brak doświadczenia, niejednokrotnie zbytnia pewność siebie i szereg ryzykownych zachowań ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.