WITAM MAM PYTANIE czy do mojego golfa VI wejda felgi 18" 8.5J ET45 ? Z opona 225/40/18 czy nic nie bedzie ocierac? Wiem ze moze to nie najodpowiedniejszy rozmiar itd. Ale pytanie brzmi czy nie beda wystawac i ocierac bardzo dziekuje
TOP 10 najpiękniejszych i najbardziej stylowych kabrioletów w historii Kiedy chodzi o piękno, funkcjonalność i cena przechodzą na dalszy plan. Dla wielu kabriolety, samochody z dachem targa i bezkompromisowe speedstery są mniej rozsądnym wyborem, niż tradycyjne coupé. Odwdzięczają się ...
Hyundai Ioniq Hybrid - test spalania Hyundai Ioniq to przestronny w pierwszym rzędzie siedzeń liftback z napędem hybrydowym. Dzięki umieszczeniu akumulatorów pod tylną kanapą i przesunięciu jej w głąb kabiny pasażerskiej, uzyskano naprawdę sporą pojemność ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.