Czy do radia da się podpiąć wzmacniacz Kenwood kdc-w4527

02 Mar 2015, 10:53

Witam wszystkich na forum !
Dorobiłem sobie ostatnio do radia Kenwood kdc-w4527 kabel aux i wszystko fajnie tyle że radio ogólnie nie gra za dobrze, mam dobrej klasy zestaw głośników ale radio sprawia, że na głośnych ustawieniach troszkę trzeszczą.
Chce podpiąć wzmacniacz Monacor, mam już wszystko przygotowane w aucie ale nie wiem gdzie podpiąć czincze do radia , i czy w ogóle ma ono taką możliwość, wyjście sygnału.
Zdjęcie
Tył panelu mojego radia jest podobny do tego , ja tam mam jeszcze wejście Din 13 , do którego podpiąłem aux-a , jedyne wejście na czincze to te z napisem REAR , czy mogę podpiąć tam wzmacniacz, i co wtedy ustawić na radiu, żeby to grało , bo próbowałem i cisza :D
Pozdrawiam
adekbws
Obserwowany

Prawo jazdy: 17 04 1989
Auto: Honda
Silnik: B18C4
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1996

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wideorejestrator – 5 powodów, dla których musisz go mieć
    Bezpieczeństwo na drodze to podstawa. Czasem jednak wystarczy chwila nieuwagi innego uczestnika ruchu, aby doszło do stłuczki. W takich sytuacjach może się zdarzyć, że trudno będzie dowieść, kto tak naprawdę okazał się sprawcą ...
    Gdzie nie warto tankować LPG? Wysokie ceny Autogazu!
    Miałem okazję w weekend wybrać się w góry a dokładniej w Karkonosze. Podróż oczywiście z Warszawy trasą A2 następnie A1 i S8, a dalej kawałek A4. Ceny w Warszawie LPG były na poziomie 2,10 - 2,18zł. Jednak na ...