Czy jest warte uwagii?

05 Paź 2010, 21:55

Nie w każdym bo czasami w salonie jest taka opcja żeby zamówić auto bez znaczków.Spotkałem sie z tym pare razy tutaj na forum i poza nim.

A co do tego Civica to można podjechać obejrzeć ale najlepiej z osobą choć troche oblataną w tym temacie żebyś nie trafiła na mine.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

05 Paź 2010, 22:28

ok czyli jutro dzwonie o hondę i mam nadzieje ze do soboty nikt mi jej nie sprzątnie bo dopiero w sobotę mam wolne i od razu na stacje diagnostyczna z ta granatowa strzała:)
kaska2912
Początkujący

Miejscowość: Tarnów

05 Paź 2010, 22:53

barol91 napisał(a):Nie w każdym bo czasami w salonie jest taka opcja żeby zamówić auto bez znaczków.Spotkałem sie z tym pare razy tutaj na forum i poza nim.

A co do tego Civica to można podjechać obejrzeć ale najlepiej z osobą choć troche oblataną w tym temacie żebyś nie trafiła na mine.

ale nie we fiacie chyba :wink: nie wierze w bezwypadkowa przeszlosc 5 letniego auta w dieslu za 13 tys zl :lol: po prostu. w niemczech stilo 3 letnie 6-7 tys euro w polsce 4500 euro po oplatach... nie trzeba komentowac chyba :smile:
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

06 Paź 2010, 09:04

No wsumie coś w tym jest.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012