Czy ktoś korzystał z usług firmy D & H Hebda z Zakopaneg

02 Mar 2008, 11:11

Firma zajmuje sie sprowadzaniem aut z zagranicy.Auta przez nich sprowadzane nie są w super niskich cenach aczkolwiek atrakcyjnych. Firma posiada biuro w Zakopanem oraz strone internetowa. Może ktoś korzystał już z ich usług i może potwierdzić ich wiarygodność.
Pozdrawiam
Kris
Kris2000
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków

05 Mar 2008, 10:15

WITAM SERDECZNIE
JA RÓWNIEŻ WPŁACIŁAM ZALICZKĘ NA AUTO I JUŻ WIEM ,ŻE SĄ TO PIENIĄDZE STRACONE POMIMO ,ŻE CZAS UPŁYWU TERMINU NA UMOWIE NIE MINĄŁ , JESTEM PRZEKONANA ,ŻE TO PRZEKRĘT!!!!!! SIEDZIBA FIRMY ZNAJDUJE SIĘ W CZERNICHOWIE KOŁO KRAKOWA POD NUMEREM 82. DZWONIŁAM DO BIURA NUMERÓW TP I OTRZYMAŁAM INFORMACJĘ ,ŻE TEN ADRES NIGDY NIE POSIADAŁ NUMERU STACJONARNEGO- NASTĘPNIE ZADZWONIŁAM DO PANI SOŁTYS TEJ MIEJSCOWOŚCI I OKAZAŁA SIĘ ,ŻE BARDZO DOBRZE ZNA PANA HEBDĘ I JEST TO RECYDYWISTA , KTÓRY PRAWDOPODOBNIE W TEJ CHWILI PRZEBYWA W ZAKŁADZIE KARNYM , PANI SOŁTYS STWIERDZIŁA ,ŻE JEST TO CZŁOWIEK NIEGODNY ZAUFANIA I NIGDY NIE POWIEŻYŁA BY MU PIENIĘDZY.
APELUJĘ BY WSZYSCW ZAWIADOMILI POLICJĘ O MOŻLIWOŚCI POPEŁNIENIA PRZESTĘPSTWA I O TO B Y ZADZWONILI NA POLICJĘ W ZAKOPANYM I POPROSILI O SZYBKĄ INTERWENCJĘ BY JESZCZE KOGOŚ Z OSZUSTÓW DORWAĆ NIM WSZYSCY SIĘ ZWINĄ. jA JUŻ DZWONIŁAM DZIŚ RANO DO BIURA HEBDY W ZAKOPANYM I ODEBRAŁ PRACOWNIK ,KTÓRY BYŁ ZASKOCZONY POWYŻSZYMI INFORMACJAMI!
WPŁACIŁAM 5 TYŚ ZŁ ZALICZKI I MIAŁAM OTRZYMAĆ AUTO W MINIONYM TYGODNIU W ŚRODĘ ALE CIĄGLE PRZEKŁADAJĄ TERMIN DOSTARCZENIA AUTA.
DOKŁADNIE TAKI SAM MODEL DZIAŁANIA PRZESTĘPCÓW JAK W PRZYPADKU W/W SPRAWY ''CABAŁY''
PROSZĘ WSZYSTKICH PAŃSTWA ABY NIE CZEKAĆ ANI CHWILI TYLKO NATYCHMIAST DZWONIĆ NA POLICJĘ!!!
hania1976
Nowicjusz

11 Mar 2008, 15:39

Nam mija dzisiaj termin dostarczenia auta ale D.Hebda dzwonił w ubiegłym tygodniu i obiecał dostarczenie go w czwartek (za dwa dni). Sami nie wiemy co o tym myśleć - telefony mają wiecznie zapełnioną skrzynkę. Tracimy wiarę.
mar
Nowicjusz

12 Mar 2008, 11:54

Witam
Dzis rozmaiwałem z pracownikiem Pana Hebdy, okazuje sie ze nie maja z nim kontkatu od dwóch dni, jak stwierdził sam brzydko to wyglada, sam wpłaciłem 6 tys i wiem ze auta nie zobacze, jutro już miałem je mieć zajerestrowane, moi drodzy proponuje bysmy wszyscy wspólnie sie zebrali i powiadomy policję baz podejmijmy innekroki pomimo iz jeszcze nie upłynał nam czas dostarczenia aut wg umowy. Pytałme czy moge wycofac zaliczke okazuje sie ze nie, nie mamja zadnych srodków a wszystko szło na konto pana Hebdy. pytałem o nuery VIN aut - nic nie mają , .
daniel33
Daniel33
Nowicjusz

12 Mar 2008, 11:55

Witam
Dzis rozmaiwałem z pracownikiem Pana Hebdy, okazuje sie ze nie maja z nim kontkatu od dwóch dni, jak stwierdził sam brzydko to wyglada, sam wpłaciłem 6 tys i wiem ze auta nie zobacze, jutro już miałem je mieć zajerestrowane, moi drodzy proponuje bysmy wszyscy wspólnie sie zebrali i powiadomy policję baz podejmijmy innekroki pomimo iz jeszcze nie upłynał nam czas dostarczenia aut wg umowy. Pytałme czy moge wycofac zaliczke okazuje sie ze nie, nie mamja zadnych srodków a wszystko szło na konto pana Hebdy. pytałem o nuery VIN aut - nic nie mają , .

podaje muj numer telefonu 691 770 487
daniel33
Daniel33
Nowicjusz

13 Mar 2008, 20:50

Witam w lutym zamówiłem auto bezpośrednio w siedzibie umowa jak i pracownicy wzbudzali zaufanie.jednak tak samo jak u państwa podawali kilka terminów dostarczenia auta .Czwartek miał byc ostatecznym terminem od wtorku nikt nie odbiera żadnych telefonów Jestem prawie pewny że pracownicy z którymi rozmawiałem w firmie mieli świadomośc w czym uczestniczą .Jutro zgłaszam sprawe na policję.Podaje swój numer tel.
501-178-333 Michał (Kraków)
Zapomniałem dodac że jestem luźniejszy o 6 tysięcy.
Azrael
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Off-roadowe Toyoty dla niderlandzkiej policji
    Toyota podpisała umowę z Policją Narodową w Niderlandach na dostarczenie floty nowych samochodów terenowych. Do służby w policji zostały wybrane Toyota Hilux i Toyota Land Cruiser. Zdecydowały o tym ich możliwości ...

13 Mar 2008, 21:35

Może to Was zainteresuje:

Koło godz. 13 w czwartek policjanci weszli do biura firmy D&H na zakopiańskim osiedlu Szymony. Właściciele założonego dwa miesiące temu przedsiębiorstwa, które sprowadzało samochody z zagranicy mogli oszukać nawet kilkaset osób w całej Polsce - dowiedział się Tygodnik Podhalański. Policja poszukuje założycieli spółki.

Więcej informacji Tygodnik Podhalański
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

31 Mar 2008, 17:51

oj współczuje bardzo , sam kiedyś bym się nacioł na firmę MARTEX z leszna ale nie dałem się wkręcic .. życze odebrania kasy ale bedzie ciężko
greyt
Początkujący