Czy Mitsubishi Lancer z silnikiem V6 lubi gaz?

09 Paź 2017, 10:53

Witam mam samochod mitsubishi lancer z silnikiem v6 i mam takie pytanko czy te silniki lubia gaz?? i czy instalacja jest drozsza do takiego silnika?? a tak poza tematem czy korzystalisice kiedys z chwilowek? sa one bezpiecvznie i faktycznie darmowe?? bo zapewne nie bede mial calej gotowki na zalozenie instalacji a nie wiem czy z tego korzystac?? :?: :?: :?: :?:
jaca90
Obserwowany

Prawo jazdy: 18 10 1988
Auto: audi a4

09 Paź 2017, 11:26

Hm, z którego roku masz tego Lancera? Jakoś nie przypominam sobie żeby ten model miał montowane silniki 3.0 V6.

jaca90 napisał(a): tak poza tematem czy korzystalisice kiedys z chwilowek? sa one bezpiecvznie i faktycznie darmowe?? bo zapewne nie bede mial calej gotowki na zalozenie instalacji a nie wiem czy z tego korzystac??
Czekasz zatem aż uzbierasz na całą instalację lub dogadujesz się z warsztatem na rozłożenie płatności np. na dwie raty to najlepsza opcja.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

09 Paź 2017, 17:32

Napisz konkretnie jaka to wersja i jaki silnik.
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Pieniężno
Prawo jazdy: 29 11 1984
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Duster , Tucson 2.0D 4x4
Silnik: 1.0 100KM 2.0D 112KM
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna

09 Paź 2017, 20:03

Do v6 zawsze bedzie drozsza niz do v4. Brałem kiedyś Vivusa, przeczytałem wszystkie papiery, spłaciłem wszystko w terminie i nie było żadnych kosztów zgodnie z oferta dla nowego klienta, ale czy poczekać miesiąc cię zbawi? Oprocentowanie w chwilówkach jest gigantyczne :cry:
fate
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: krs/wwa
Prawo jazdy: 0- 0-2007
Przebieg/rok: 13tys. km
Skrzynia biegów: Automatyczna

14 Paź 2017, 19:37

W dobrym warsztacie i tak będziesz miał kolejki, a porządny montaż i strojenie będzie podstawą sukcesu. Najpierw podaj kod silnika, i ew. lokalizację to może coś się podpowie.
lotek33
Aktywny

Zdjęcia: 3
Auto: vw golf 3
Silnik: 1.6
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

10 faktów na temat programu ogniw paliwowych Hyundaia
    Do końca 2015 roku na europejskich drogach pojawi się 250 egzemplarzy modelu Hyundai ix35 Fuel Cell napędzanego ogniwami paliwowymi. Do końca 2015 roku do europejskich klientów trafi 250 egzemplarzy modelu Hyundai ...
    Jesienne liście - piękne i niebezpieczne
    Choć kolorowe liście to urokliwy element jesieni, może on stać się przyczyną zagrożenia na drodze. Na mokrych liściach auto łatwo traci przyczepność, mogą one też przykrywać nierówności czy dziury, a nawet uszkodzić ...