Dojechałem do Sklepu zgasiłem silnik odpalilłem i ukazał mi sie ten oto symbol który znika po parunastu sec. Klucz a pod nim 900 po chwili klucz zegarek 38 [link wygasł]
Ostatnio edytowany przez mazurek321 17 Mar 2015, 16:03, edytowano w sumie 3 razy
Jak się nie myle jest to inspekcja serwisowa ( przypomnienie o zbliżającym się przeglądzie w serwisie ). Można to skasowac ręcznie : Wcisnąć i przytrzymać przycisk X, Włączyć zapłon, Przycisk X obrócić w prawo i przytrzymać 1 sekundę, Wskazanie zostanie skasowane, Zwolnić przycisk X, Wyłączyć zapłon. (Y przycisk po lewej stronie licznika, X przycisk po prawej stronie licznika)
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
OpenR: gdy ekran dotykowy jest synonimem zaawansowanych technologii Ekran OpenR w Nowym Megane E-Tech Elektrycznym jest bez wątpienia największą w ciągu kilku ostatnich lat innowacją Renault w zakresie technologii pokładowych. Jego szklana płyta o niespotykanych, imponujących rozmiarach idealnie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.