Dojechałem do Sklepu zgasiłem silnik odpalilłem i ukazał mi sie ten oto symbol który znika po parunastu sec. Klucz a pod nim 900 po chwili klucz zegarek 38 [link wygasł]
Ostatnio edytowany przez mazurek321 17 Mar 2015, 16:03, edytowano w sumie 3 razy
Jak się nie myle jest to inspekcja serwisowa ( przypomnienie o zbliżającym się przeglądzie w serwisie ). Można to skasowac ręcznie : Wcisnąć i przytrzymać przycisk X, Włączyć zapłon, Przycisk X obrócić w prawo i przytrzymać 1 sekundę, Wskazanie zostanie skasowane, Zwolnić przycisk X, Wyłączyć zapłon. (Y przycisk po lewej stronie licznika, X przycisk po prawej stronie licznika)
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Tramwaj w ruchu drogowym Działania na rzecz poprawy komunikacji dotykają różnych środków transportu. W ostatnich latach do łask wraca transport tramwajowy. Przez wiele lat przesunięty na drugi plan, teraz jest mocno rozbudowywany. Tramwaj, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.