Czy może ktoś polecić jakiś dobry warsztat w Lublinie??

24 Paź 2011, 17:00

witajcie,
troszke spacerowałem po forum i trafilem na ten post
ostatnio rozleciało mi się łożysko oporowe w samochodzie ojca. Pytalem na spółdzielczości pracy przy olimpie odnosnie naprawy. koszt usługi to 350zl plus części, razem blisko 500zł i trzeba czekac tydzien na naprawe.
Wracając do domu znalazlem niewielki warsztat przy diamentowej w okolicy Auto Euro (przy wiadukcie kolejowym). robi tam taki młody gosc. za wyjęcie i włozenie skrzyni wziął 250zl a łozysko zamówił mi za 80zł. Na calosc dał mi gwarancje, także na łożysko jeśli zużyje się za szybko.
Auto było do odbioru następnego dnia. na dniach jadę na wymiane opon do niego i wymiane łączników stabilizatora.gosc ma ceny z dolnej półki i nie robi laski!!
człenio
Obserwowany

Auto: wściekła mazda

20 Sie 2012, 17:43

Polecam warsztat samochodowy w Lublinie Centrum Naprawy Samochodów za alejami Kraśnickimi. Całe zawieszenie przednie w Audi A4 2006r zrobione w jeden dzień, do tego ceny na podzespoły po zniżkach warsztatu i darmowe podłączenie do komputera - mile zaskoczenie. Każda czynność i koszt uzgadniany telefonicznie. Polecam z czystym sumieniem.
Tomek333
Obserwowany

Prawo jazdy: 17 02 1983
Auto: Audi A4

19 Sie 2013, 10:36

Ja jakiś czasu temu korzystałem z usług http://www.boschservice.lublin.pl/. Co prawda Lublin to nie moje miasto, ale kiedy tam byłem. Silnik zaczął wariować. Spytałem taksiarzy, który warsztat polecają i wskazali na ten. Szybka diagnoza i jeszcze szybsza naprawa. Do tej pory auto śmiga jak szalone :)
karolove
Początkujący

Prawo jazdy: 01 06 1988
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Renault Megane III RS
Silnik: 2000cm3 250KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2009

04 Wrz 2013, 15:47

Polecam AutoSerwis DAKAR na Bursaki 6G gdyż moim zdaniem jest najlepszy w Lublinie, w różnych serwisach naprawiałam swojego Opla i wszędzie przepłacałam i czekałam długo W Dakarze zrobiono to sprawienie za rozsądną cenę. Szef firmy dzwoni informuje o każdym dodatkowym wydatku i czy się zgadzamy na naprawę czy zostawiamy na później.
z czystym sumieniem polecam mechanikę, blacharstwo,lakiernictwo w Dakarze !!!
Anita
Obserwowany

Prawo jazdy: 17 02 2000
Auto: opel astra
Silnik: 1,4 l
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 1997

12 Wrz 2013, 11:05

Polecam autoserwis DAKAR na Bursaki, uczciwa firma, naprawy zrobione bez zarzutów, miła obsługa ceny przystępne. Kontakt z firmą bardzo dobry, informują o każdej zlokalizowanej usterce telefonicznie. Ostatnio małowałem u nich element robota wykonana profesjonalnie. POLECAM
Anita
Obserwowany

Prawo jazdy: 17 02 2000
Auto: opel astra
Silnik: 1,4 l
Paliwo: Benzyna + LPG
Rok produkcji: 1997

19 Wrz 2013, 15:13

Ja Wam mogę z czystym sumieniem i pełną odpowiedzialnością polecić warsztat wspominany wyżej Auto-Perfekt na ulicy Turystycznej. Panowie widać, że bardzo dobrze znają się na swojej pracy i nie odwalają fuszerki! Ceny, jak za dobrze wykonaną usługę wcale nie są jakieś wysokie! To tez duży plus!
maciekluka
Początkujący

Auto: renault laguna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mitsubishi Mirage wybrany Samochodem Roku 2013
    Nowy, miejski model Mitsubishi Mirage (w Europie znany jako Space Star) otrzymał tytuł "Car of the Year " za rok 2013, podczas gdy Pajero Sport wygrał w kategorii "Najlepszy samochód typu SUV 2WD z silnikiem benzynowym", ...

16 Sty 2014, 13:37

Kumpel mówi, że w jego rodzinnej miejscowości na lubelszczyznie, pod Świdnikiem jest dobry warsztat - Auto-Szlif. Prowadzą go albo ojciec z synem, albo bracia. Generalnie spece i magowie, jeśli chodzi o silniki.
Romek1985
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 03 1985
Auto: Ford Fiesta

27 Sty 2014, 16:02

Też słyszałem sporo dobrego o tym warsztacie. ten Auto-szlif to chyba firma rodzinna, no nie? I robią głowice?
maciekluka
Początkujący

Auto: renault laguna

24 Mar 2014, 14:51

To ja nie ze słyszenia a z praktyki – byłem u nich w Auto Slzifie dwa razy. Zarzutów żadnych nie mam. Cena –umiarkowana. Generlanie polecam, bo nzają się na silnikach. Głowice też robia z tego co pamiętam.
Vagabund
Nowicjusz

Auto: F. Focus

14 Lip 2014, 19:38

bez wahania polecam Marcina tel: +48 503 422 966 , jezdze do niego od kilku lat i nigdy mnie nie zawiodl, ceny niskie a gosc bardzo rzeczowy i porzadny , wymieniam u niego rozrzady, olej, zawieszenie, opony, a nawet montowałem hak.
mirek65
Obserwowany

Auto: toyota
Paliwo: Diesel
Typ: Pickup

02 Gru 2014, 16:27

Od dłuższego czasu naprawiam auto u faceta na Nałkowskich 17B. Kilka napraw przeprowadził u mnie w aucie i u rodziców. Gość jest rzetelny, szybko solidnie naprawia i ceny przystępne. Z tego co wiem prowadzi też wulkanizację calodobową. To tak jakby ktos potrzebował :)
AAdam
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 11 1985
Przebieg/rok: 50tys. km
Auto: Honda Civic
Silnik: 1.5
Paliwo: Benzyna
Rok produkcji: 1995

12 Sty 2015, 15:23

Ja jestem bardzo zadowolony z obslugi w "Auto Perfekt" Mulak. Naprawde solidna obsluga, pracuja tam fachowcy, zawsze jak mam problem to się do nich zgłaszam, robia wszystko szybko i za rozsadne pieniadze
terra24
Nowicjusz

Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Audi A3 1.8 T

28 Maj 2015, 19:43

Potwierdzam. Zwłaszcza diagnostyka stoi tam na wysokim poziomie. I chyba jedna z najprzyjemniejszych ekip, zeor chamstwa, bardzo fajni i konkrenti.
Romek1985
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 03 1985
Auto: Ford Fiesta

03 Cze 2015, 14:06

Moim zdaniem najlepszy jest Carlux. Mają dobre podejście do klienta. Zawsze doradzają. Podejmują się naprawy każdej usterki. Nigdy nie miałem do nich zastrzeżeń. Z chęcią do nich wracam, jeżeli mam taką potrzebę.
adrians85
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 15 06 2004
Auto: Toyota camry

18 Cze 2015, 15:47

jak coś to mogę polecić Stacje kontroli pojazdów na ul. Wojciechowska 40 i nie ma lipy :P
MaxMax
Obserwowany

Prawo jazdy: 03 02 1981
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: Audi A4