Jak byłem u teściów w lbl to akurat musieliśmy skorzystać z warsztatu. Teściu korzysta z auto perfekt i sobie chwali. Ja tam na szybko zauważyłem że są dobrze wyposażeni a mechanicy chodzą uśmiechnięci więc na plus.
Tadeusz Szejgiec, TES CAR, Dębówka 8. Zarówno ja jak i mój ojciec jeździmy tam ilekroć dzieje się coś niepokojącego. Jeszcze ani razu nie byliśmy zawiedzeni.
Czy może ktoś polecić jakiś dobry serwis w którym naprawię szybę?? Zrobiła mi się rysa i nie wiem czy to wymieniać czy da się skleić. Kto by to zrobił solidnie?
W Świdniku jest bardzo dobry serwis Euromaster. Punkty serwisowe maja w całej Polsce. Ale jakość usług we wszystkich jest na najwyższym poziomie. Polecam!
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Drużyna Zetros - ciężko pracuje na terenie kopalni KWB Turów Bohaterów jest pięciu. Dwa Zetrosy 4x4 zabudowane cysternami firmy Celtech, dowożące olej napędowy pracującym w terenie maszynom i urządzeniom kopalnianym. Kolejny Zetro w konfiguracji 6x6 to pomoc techniczna z zamontowaną ...
Ja z pełną świadomością polecam ci serwis samochodowy mieszczący się przy ulicy Energetyków. Już od lat korzystam z jego usług i Pan Tomek bez mojego opisu od razu wie co ‘ dolega’ mojemu samochodzikowi.
Jak coś się dzieje nie tak z moim autem to jadę na Turystyczną do Auto P. Mulak- albo dzwonię do nich i się umawiam. Ceny mają dobre i w sumie rzetelnie robią. Kto chce niech sprawdzi. Kto nie chce nie musi.
Bardzo dobry warsztat znajdziesz w Tomaszowicach - niedaleko Lublina - AUTO UKŁAD. Świadczą kompleksowe usługi na wysokim poziomie, mają części i służą fachową poradą. Polecam!
Ja mogę polecić warsztat na Czechowie - Japan Serwis. Serwisuje swoją toyote już od kilku lat, zarówno podstawowe przeglądy i jak i większe naprawy. Co do kosztów- zawsze jestem pytany o koszt części, robocizna nie jest droga, w porównaniu do innych.
Jeśli chcesz kogoś dobrego niedaleko, to polecam mechanika z sabat w lublinie. Firma solidna i terminowa, wszystkie usługi rzetelnie wykonane, polecam.
Ja mogę polecić świetne usługi wulkanizacyjne u "Wojtal Usługi". Mają w ofercie używane opony, które są często niemal w idealnym stanie i bardzo korzystnej cenie. Obsługa zawsze na wysokim poziomie. Sprawnie, szybko i dokładnie.
Od jakiegoś czasu wszystkie naprawy robię w lipert. Duży plus za bardzo profesjonalne podejście do klienta i wysoką jakość napraw. Niestety jak w każdym dobrym warsztacie czasem trzeba trochę poczekać. W każdym razie - warto ich odwiedzić
Kalendarz Motoryzacyjny Kalendarz Motoryzacyjny pozwala zebrać w jednym miejscu informacje dotyczące imprez motoryzacyjnych. Znajdziesz w nim ciekawe opisy i galerie z pokazów motoryzacyjnych odbywających się w kraju i zagranicą. Dodaj imprezę i poinformuj o niej inn ...
ForumSamochodowe.pl ForumSamochodowe.pl istnieje od 2006 roku. Aktywnie współpracujemy z firmami które organizują wszelkiego rodzaju eventy motoryzacyjne. Często można nas spotkać na wyśigach na 1/4 mili oraz na targach motoryzacyjnych którym patronujemy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.