Czy może ktoś polecić jakiś dobry warsztat w Lublinie??

04 Sty 2018, 21:59

Auto serwis Sabat, mieszczą się na Budowlanej 24. Miałem okazję dwa razy korzystać przy drobnych naprawach, raz przy autoholowaniu i spisali się bardzo dobrze. Cenowo spoko, nikt nie zbankrutuje naprawdę.
kajteqwim
Nowicjusz

Prawo jazdy: 03 02 1987
Przebieg/rok: 50tys. km
Auto: wv bora
Silnik: 1.9SDI
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2005

07 Maj 2018, 21:56

Swego czasu współpracowałem z auto perfekt mulak. Bardzo dobry mechanik samochodowy. Miałem w jednym z aut które jeździ w oddziale firmy kłopot z klimatyzacją i tam udanie się do nich było konieczne (namiar z polecenia). Warto zajrzeć na stronę na pewno.
alinowak
Nowicjusz

Prawo jazdy: 02 05 2000
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Audi A4
Silnik: 2.0 TDI
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Rok produkcji: 2005

06 Cze 2018, 13:13

A możecie polecić mi jakiś dobry warsztat specjalizujący się w instalacjach gazowych? Naprawą lub założeniem nowej. Obecnie mam holenderską do której nie mogę znaleźć części.
zachary
Aktywny

Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 13 05 1998
Przebieg/rok: 27tys. km
Auto: Opel Astra

08 Cze 2018, 07:04

Jest ich co najmniej kilkanaście. Zwykle położone są gdzieś na peryferiach Lublina. Odsyłam jeszcze do Power Car Service. Znają się tam na rzeczy.
tomczak78
Początkujący

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Kraków
Prawo jazdy: 04 04 1986
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Mazda 6
Silnik: 2.0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2004

18 Sie 2018, 10:16

tomczak78 napisał(a):Jest ich co najmniej kilkanaście. Zwykle położone są gdzieś na peryferiach Lublina. Odsyłam jeszcze do Power Car Service. Znają się tam na rzeczy.

Chodzi konkretnie ten przy Osmolickiej 44: powercarservice.pl? Ten tutaj?
zachary
Aktywny

Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 13 05 1998
Przebieg/rok: 27tys. km
Auto: Opel Astra

24 Sie 2018, 05:50

Tak, to ten. Dane się zgadzają.
Instat
Początkujący

Prawo jazdy: 17 02 1987
Auto: Citrone C2
Silnik: 1,6
Paliwo: Benzyna + LPG
Rok produkcji: 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

[A] Matiz 0,8 / Seicento 0.9 / 106 1,0 / Lupo 1,0
    Podstawowe kryteria zestawienia: - samochód segmentu A - pojemność silnika do 999ccm - modele z ok. 2000r. Wytypowane modele do zestawienia: - Daewoo Matiz 0,8 - 51KM - Fiat Seicento 0,9 - 39KM - Peugeot 106 1,0 - ...
    Po zimie warto sprawdzić stan techniczny swojego auta
    Po zimie warto sprawdzić stan techniczny swojego auta i przygotować je do cieplejszych warunków. Chociaż w tym roku zima była łagodna, to jednak nasz samochód przez kilka miesięcy był narażony na działanie mrozu oraz substancji ...

17 Wrz 2018, 12:37

Zachęcam do sprawdzenia oferty firma Sabat z Lublina. Byłem u niech już wielokrotnie, za każdym razem spotykam się tam z bardzo profesjonalnym podejściem do klienta. Warto mieć ich na oku, to świetny serwis w Lublinie.
Nicelodio72
Nowicjusz

04 Mar 2021, 08:19

Polecam AUTO PERFEKT MULAK NA TURYSTYCZNEJ.
Nie ufam do końca opiniom, bo firmy mogą je sobie wystawić same ale w tym wypadku sam napiszę od siebie miłe słowa, bo uważam, że warto. Na warsztat trafiłem przypadkiem bez czytania opinii bo auto wymagało diagnostyki elektrycznej i ten warsztat był po prostu najbliżej. I tak później postanowiliśmy z żoną przyprowadzić prywatny samochód do tego warsztatu na wymianę oleju i filtrów oraz hamulców oraz naprawę sprzęgła, oleju i świec w Suzuki SX4. Dostaliśmy kartkę, że samochód jest pozostawiony tutaj i co będzie w nim robione. Następnie otrzymaliśmy telefon z wyceną i prośbą o akceptację. Po trzech dniach samochód do odbioru. Nie mogłem przyjechać przed zamknięciem, więc Pan powiedział że poczeka na mnie dodatkowo 20 minut żebym spokojnie dotarł po odbiór. Mechanik wymienił w gratisie żarówkę. Niby nic a jednak miłe gesty. Warsztat z klasą, ludzie mili i pomocni. Polecam
AdamRomaniuk
Obserwowany