Czy może ktoś polecić jakiś dobry warsztat w Lublinie??

16 Mar 2009, 07:45

Witam wszystkich użytkowników.

Poszukuję dobrego i z rozsądnymi cenami warsztatu samochodowego w Lublinie. Jeśli ktoś może jakiś polecić będę bardzo wdzięczny. Mój samochód to Hyundai coupe 97r.
Regis
Nowicjusz

Miejscowość: Lublin

26 Mar 2009, 12:45

Zalezy co masz do zrobienia.
JimiEx
Początkujący

26 Mar 2009, 22:37

Lewy sworzeń, może jeszcze coś z zawieszenia bo przy 120km\h kierownica mi drży, nie wiem co jest przyczyną. I płyn z chłodnicy gdzieś znika, trzeba znaleźć przyczynę i naprawić.
Regis
Nowicjusz

27 Mar 2009, 10:38

No to polecam Ci firme stellar z al. Spółdzielczości Pracy 36 ( warsztaty przy olimpie ), jak jestem w lublinie to tutaj zawsze sie serwisuje, i najlepiej jak bys gadal z takim mlodszym mechanikiem (jest jeszcze dwoch innych-starszych siwych :P ), raz ze lepiej sie idzie dogadac co do ceny to i obsluga z jego strony jest o wiele przyjemniejsza :)
Ps. ostatni raz bylem tam w wakacje i nie mam rzadnych zastrzezen co do wykonanej roboty, co do trzesacej sie kierownicy to mozliwe ze poduszki na silniku sie zurzyly, ale ta kwestie pozostawiam fachowcom ;)
pozdrawiam
JimiEx
Początkujący

27 Mar 2009, 15:00

Dzięki wielkie.
pozdrawiam :)
Regis
Nowicjusz

27 Mar 2009, 23:01

mam ten sam problem - szukam dobrego warsztatu w lublinie - jestem tu dopiero 2 lata takze.. a zamierzam kupic autko w granicach ~26 tys i poszukuje kompleksowej opieki nad nim :)
vidi21
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Volkswagen Tiguan GTE Active Concept
    Stany Zjednoczone są największym rynkiem SUV-ów na świecie. Auta te, odznaczające się wszechstronnym zastosowaniem, bardzo dobrze pasują do amerykańskiego stylu życia. Podczas North American International Auto Show ...

28 Mar 2009, 13:41

a testowal ktos kiedys Auto Center SC na gospodarczej 23 w lublinie ?
vidi21
Nowicjusz

18 Maj 2009, 12:50

Sporo warsztatów można znaleźć na rankingwarsztatow.pl. Naprawdę spora baza danych z opiniami.
Jimbo
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

30 Cze 2009, 09:56

Polecam patyra auto serwis spółdzielczości Pracy 47 tj dawna baza transpedu po drugiej stronie spółdzielczości niż olimp, wjazd na plac naprzeciwko wyjazdu z shella, potem do konca prosto, w prawo i ostatnie bramy z prawej strony, duży dobry serwis, naprawiam u nich swojego saaba juz kilka lat i jestem bardzo zadowolony z ich usług, z tego co widze mają stronkę ( patyra.com ) ale chyba w przebudowie bo zbyt dużo to na niej nie napisali
Ostatnio edytowany przez mobil12, 01 Lip 2009, 00:42, edytowano w sumie 1 raz
mobil12
Nowicjusz

11 Gru 2010, 15:46

Witam wszystkich.

Prowadzę swój warsztat blacharsko- lakierniczy. Do roboty podchodzę sumiennie i z sercem. Nie zdzieramy też kasy z klientów. Używamy b. dobrej jakości materiałów!

kontakt na PW

Na hasło: forumsamochodowe.pl z miejsca macie 15% żniżki.

Przepraszam za ewentualny SPAM.

pozdrawiam

Stanisław
Ostatnio edytowany przez swcar 12 Gru 2010, 21:57, edytowano w sumie 2 razy
swcar
Nowicjusz

Miejscowość: Turystyczna 138A LUB

21 Gru 2010, 10:31

a mi zdarzyło się korzystać z usług powyższego warsztatu :) miła obsługa i przystępna cena. Pozdrawiam
karo14
Nowicjusz

Miejscowość: Toruń

29 Gru 2010, 11:08

Polecam patyra auto serwis spółdzielczości Pracy 47 tj dawna baza transpedu po drugiej stronie spółdzielczości niż olimp, wjazd na plac naprzeciwko wyjazdu z shella, potem do konca prosto, w prawo i ostatnie bramy z prawej strony, duży dobry serwis, naprawiam u nich swojego saaba juz kilka lat i jestem bardzo zadowolony z ich usług, z tego co widze mają stronkę ( patyra.com ) ale chyba w przebudowie bo zbyt dużo to na niej nie napisali

Witam.

Zapraszam na naszą nową stronę internetową https://www.katalogmotoryzacyjny.pl/usl ... 3,114.html
Znajdą tam Państwo niezbędne informacje oraz wskazówki dotyczące dojazdu. Aktualny adres i kontakt.
Ostatnio edytowany przez patyra, 31 Gru 2010, 01:23, edytowano w sumie 1 raz
patyra
Nowicjusz

07 Kwi 2011, 10:24

Jedź do amercars w Lubartowie.
Ostatnio edytowany przez nicpo, 08 Kwi 2011, 20:28, edytowano w sumie 1 raz
nicpo
Nowicjusz

02 Wrz 2011, 20:57

drodzy motomaniaki chciałbym was ostrzec przed serwisem volkswagena na ul warszawskiej euromarketing w lublinie od jakiegoś czasu miałem problemy w vw caddym rzucało silnikiem , w tym serwisie serwisuje go od 2009r nie sadziłem że aż tak przekroczą granice rozsądku, serwis vw na ul warszawskiej po sprawdzeniu stwierdził ze mam do wymiany pompowtrysk i wiązkę elektryczna naprawę wycenili na ponad 3 tys zl Pan Paweł Wajrak czy jakoś tak nazwisko tak mi to wycenił , ja jako zawodowy kierowca zawsze przezorny po chodach i poszukiwaniach innego rozwiazania znalazłem taniej nowy pompowtrysk taniej o 1000zl, wszystko juz prawie gotowe przelew za pompowtrysk wysłany ale dzwoni znajomy do mnie żebym dla pewności podał mu nr tego pompowtrysku ok powiedziałem, pojechałem do takiego mechanika który kilkanaście lat siedzi w mechanice, żeby mi pomógł to sprawdzić rozkręcił pokrywę silnika i co się okazuje, ze pompowtrysk jest dobry klin wydmuchało i uciekało ciśnienie oleju zabezpieczył mi to, i śruba na pompowtrysku była na maksa dokręcona a nie powinno tak być, za wszystko zapłaciłem 150zł , i teraz spójrzcie jakie zamieszanie serwis chciał mnie oszukać wyłudzić na ponad 3 tys zl ja juz przelew za ten tańszy pompowtrysk miałem wysłany a tu sie okazuje ze nie trzeba nic wymieniać uważajcie na oszustów z serwisu z warszawskiej z vw pozdrawiam
daniell89
Obserwowany

Auto: volkswagen

17 Wrz 2011, 14:50

witam znam solidnego człowieka który trudni się blacharstwem, lakiernictwem itd ale ja akurat z tym tematem trafiłem do niego. Robi facet na terminy więc autko nie stoi nie wiadomo ile tylko konkret mówi że zrobi będzie zrobiony. Znajduje się na terenie LUBLINA jego warsztat miejscowość to Osmolice Pierwsze MARC-SERVICE
tomasz35
Obserwowany

Auto: Audi A4