Czy można podłączyć car link do clio 4 z media nav 4.0

20 Cze 2024, 20:03

Witam rozmyślam nad zakupem car linka do clio 4 z media nav 4.0 i nie wiem czy będzie działał
Maciek12345
Obserwowany

• 21 Cze 2024, 19:13

W Clio IV panel multimedialny łączy się z smartfonem z system Android przez Bluetoothu ale musisz je najpierw sparować.Potem smarton łączy się z systemem medialnym automatycznie gdy tylko wsiadasz do samochodu i włączysz kluczyk w pozycję ON. System pobiera z telefonu i wyświetla treść twojej książki telefonicznej tzw. kontakty.Myślę że pozostałe funkcje można też podłączyć w inny sposób np. przez kabel USB lub micro USB ale nie pamiętam jaki model wtyczki tam zastosowano .Ale pamiętam że zabawa z systemem multimedialnym jest szeroko opisana w instrukcji Clio IV i można ją pobrać w formacie pdf z internetu. Bawiłem się tym jak żona miała to auto do stycznia 2024r :) a port USB wykorzystywała do podłączenia mini pendriva na którym miała swoje melodie :)
    Acer66
    Aktywny
    Awatar użytkownika

Zdjęcia: 11
    Miejscowość: Przemyśl
    Prawo jazdy: 12 06 1979
    Przebieg/rok: 30tys. km
    Auto: Mitsubishi ASX , Toyota Cross
    Silnik: 1,6 MIVEC 4A92-117KM
    Paliwo: Benzyna
    Typ: SUV
    Skrzynia biegów: Manualna
    Rok produkcji: 2018
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
      Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
      Podsumowanie i wyniki Night Power 2016
      Kolejna impreza przygotowana przez Night Power już za nami. Organizatorzy tym razem przygotowali więcej atrakcji niż to było w latach ubiegłych, mogliśmy oglądać wyścigi na 1/8 mili które zostały zorganizowane na ulicy ...