Mam radio 4x30W RMS 4-8Ohm. Z przodu mam podłączony zestaw odseparowany 165mm 2x40W RMS 4Ohm
Cczy mogę do tego podłączyć z tyłu fabryczne głośniki 5"x7" 2x20W RMS 4Ohm? Wystarczy, że ustawię w radioodtwarzaczu FADER na FRONT 7? (Mam od REAR 15 przez 0 do FRONT 15)?
Marian50P napisał(a):Cczy mogę do tego podłączyć z tyłu fabryczne głośniki 5"x7" 2x20W RMS 4Ohm?
Możesz podłączyć bez problemu, będziesz miał wtedy z tyłu słabsze głośniki, a ustawieniami FADER'a wyregulujesz sobie odpowiednie natężenie dźwięku pomiędzy przodem a tyłem tak żeby była najlepiej słyszalny i nie koniecznie będzie o 7
Elektryzująca przyszłość Lexusa. Co konkretnie planuje japońska marka? Baterie trakcyjne i silniki elektryczne możemy znaleźć w samochodach Lexusa już od wielu lat. W 2005 roku Lexus RX 400h, czyli pierwsze auto hybrydowe marki rozpoczęło rewolucję, która zmieniła oblicze nie tylko japońskiego ...
Żółta naklejka PLK PKP - krzyż św. Andrzeja Być może nie wszyscy wiedzą, że w roku 2018 PLK PKP zapoczątkowało akcję " żółta naklejka PLK " O co chodzi? O ważną rzecz, ratującą zdrowie a nawet życie. Jak wszyscy uczestnicy ruchu drogowego wiedzą, a przynajmniej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.