AAAAAAAAAAA!!! Panowie, trochę własnego pomyślunku. Przecież nie napisałem że opony na tył mogą być łyse!!! Ja (może mało rozsądnie) jakoś automatycznie założyłem, że opony nie są w aż tak masakrycznym stanie. Może powinienem był założyć, że są ale to zwykłe nieporozumienie. To trzeba na prawdę nie myśleć!!! Na prawdę nie wiecie o co mi chodziło mówiąc, żeby lepsze opony zakładał na przód w przednionapędowym samochodzie??? No błagam Was. Bo aż mi się tego tłumaczyć nie chcę. Tu na bank zaszło jakieś poważne nieporozumienie.
Prosiłbym żeby co poniektórzy nie robili ze mnie idioty bo zaczyna mnie to irytować. Szczerze myślałem że to oczywiste. ZWYKŁE NIEPOROZUMIENIE, nie dogadaliśmy się ale to nie powód by wyciągać jakieś chore wnioski, napisałem posta i myślałem że wszyscy zrozumieją ocb... Widocznie się myliłem... Ale już ok...
szybki napisał(a):Takimi stwierdzeniami możesz laikowi zrobić krzywdę ponieważ uwierzy w to.
Jeżeli tylne koła za nic nie odpowiadają to proponuje je zdjąć, będzie jeszcze taniej
![Zmieszany :?]()
Masakra co Wy piszecie................................
![Crying or Very sad :cry:]()
Szybki Ty udajesz czy na prawdę tak? Bo jeżeli na prawdę nie rozumiesz o co mi chodziło to aż mi się przykro robi...
Michał94 napisał(a):Pewnie miał na myśli że nie ma na nich takich przeciążeń i zużywają się wolniej.
Jakoś Michał nie miał problemu z domyśleniem się.
szybki napisał(a):I pewnie mogą być łyse???
I pewnie ja tak napisałem, nie? A czy autor napisał - "mam dwie łyse opony, gdzie mam je założyć"??? Nie, zapytał czy konkretnie zjechane ma założyć na przód czy na tył - no w jego sytuacji w samochodzie FWD - jeśli musi wybierać to lepsze na przód.
Michał94 napisał(a):Źle się zrozumieliśmy, one nie są łyse, tylko z uwagi bezpieczeństwa nie nadadzą się na kolejną zimę
![Uśmiechnięty :)]()
silvo44 napisał(a):Vermin - poczytaj trochę fachowej literatury.. Warto, uwierz mi...
Jaką literaturę masz na myśli???
Wiadomo że jak musi wybierać i nie ma pieniędzy na nowe i dobre opony to w samochodzie FWD lepiej wrzucić słabsze z tyłu... Chętnie posłucham jeśli ktoś uważa inaczej ale prosił bym wtedy o jakieś argumenty. Mimo wszystko wydaje mi się że większość się ze mną zgadza... Tylko co poniektórzy narobili niepotrzebnego zamętu...
Pozdrawiam
![Uśmiechnięty :)]()
.